@B-ten-Brinke
- 2018
- Chausson Welcome 85
- 2005
We zijn net op de camping aangekomen, een prima camping zo te zien. Nette toilet gebouwen! Je hondje mag dus NIET mee in de shuttlebus naar de Plitvicemeren. Op de fiets naar de meren toe wordt afgeraden. We gaan dus met eigen camper naar de meren en parkeren hem daar.
Een goed verzorgde camping, met ook verhuur van Pots en huisjes. Net en schoon toiletgebouw, goede wifi. Voor 1 nacht, camper, 2 volw + hond, € 36,-. Voor dat je bij de camping bent is er links 3 camperplaatsen met verzorging, als je niet op de camping wilt staan.
Vriendelijk ontvangst en toiletgebouw netjes. Wifi alleen bij de ingang goed. Wasmachine € 5,-. Voor 2 volw.+1 hond+electra voor 1 nacht € 32,-.
Heerlijke plek, goede voorzieningen. Het meer heeft geen strandje, dus niet echt om te zwemmen. Een mooie rit ernaar toe. Zwembad was open. Verder zie vorige reviews.
Sitecode: 2088
Niet verder zoeken, gelijk boeken!
2023
Wij stonden op de 1e rij met uitzicht over de zee, erg mooi. De prijzen zijn sterk gestegen. Je betaald € 28 ,- voor een reservering. Voor 2 pers. op de 1e rij ben je per nacht € 58,68 incl. toeristenbel. (1.33 p.pers en 1.06 voor registratie p.pers) Hond is € 5,- p dag. Wel handig om met de boot taxi naar Trogir te gaan. (€ 14,- retour) en vanuit Trogir met de Boraline naar Split ( € 14,- retour)
De website die bij deze camping staat, komt niet overeen met de juiste bestemming. De website die hier vermeld staat hoort bij camping Tamaris die ligt bij Zadar en niet in de buurt van Split.
Is deze camperplaats nog wel open? Men reageert niet op mail en telefoonnummer is ook niet meer in bedrijf. Ook werkt de website niet meer.....
We hebben een heerlijk Paasweekend gehad op Camperplaats Groenlo "op een bult". Alles is hier goed voor elkaar! We hebben de eieren met Pasen niet eens hoeven te zoeken, ze werden met het krentebrood aan de deur afgeleverd! Top service ;-) Bedankt lieve mensen, de groeten uit Zwolle (Overijssel).
2022
Mooie camperplaats met vriendelijk ontvangst enkeurig sanitair. Ondanks het grote park en de camping en camperplaats vooraan bij de ingang, geen overlast van rijdende auto's o.i.d. Wij komen zeker terug, ook voor het restaurant Bistro De Loep, die bij de ingang op het park is. Wij betaalden voor 2 nachten: 2 volw +1 hond, € 37,-. Stroom betalen aan de paal , als je dat nodig hebt.