@B-und-W
De plaats wordt oud maar schoon. De telefoniste was erg aardig en meegaand en we waren aanvankelijk erg onder de indruk... totdat we bij het strand aankwamen... de eerste indruk was geweldig wit zand en daarna de desillusie van een totale stapel rottend zeewier!!! overdekte oever... Erg eng!!! We hebben hier een korte nacht doorgebracht en zijn daarna verder gereden.
2022
De plaats is 's nachts erg rustig en met elektriciteit, maar we zijn op 30.5. arriveerde om 16.00 uur en op 31.5. 's morgens vertrokken en 240 kunar betaald. Na onze klacht op kantoor kregen we heel scherp te horen dat de tweede dag om middernacht begint en de prijs nog relatief goedkoop was. Wij denken dat dit afzetterij is!!
Super staanplaats, schone toiletten en V/E. Super aardige operator, kan alleen worden aanbevolen, zou graag terugkomen?
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Sitecode: 20841
Vreselijke achtertuin sfeer. Jongeren voetballen tegen de stacaravans. Geparkeerde oude onbewoonde stacaravans. Direct aan de treinrails dus erg gehorig .... € 10 voor deze plek is een grap We vragen ons nog steeds af hoe de foto's hierboven zijn gemaakt ... ze hebben absoluut geen gelijkenis met deze plek
Super rustige locatie Alles wat een camper nodig heeft Bakker om de hoek
laten we weggaan!
De plaats is zeer goed aangegeven, u hoeft alleen de borden te volgen. Een goede. Startpunt voor een bezoek aan Montelimar We brachten een rustige nacht door, omringd door veel stacaravans VE goede locatie goede nacht goed besteed wat wil je nog meer?
Zeer goede gratis en rustige plek om te verblijven Lichte helling die zeer goed kan worden gecompenseerd met wiggen Cassette legen mogelijk Vers water maar nog steeds defect...maar geen probleem voor echte kampeerders, je hebt nog minimaal een reserve in de tank Parkeer auto's op andere parkeerplaatsen!
Geweldige staanplaats op slechts 50 m van het prachtige strand. Bakker en kleine supermarkt om de hoek. de operators zijn super aardig en behulpzaam. VE eenvoudig maar werkt geweldig, dat is alles wat een echte camper nodig heeft. Zal zeker terugkomen?
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 5 jaar geleden