@B1e
- 2023
- Mercedes
- Buscamper
Sitecode: 194827
Super CP alles aanwezig, water en elektra (tegen betaling 💳), legen van grijs water en chemisch toilet. Heerlijk rustig, mooi uitzicht, wandel en fiets mogelijkheden. Dank aan de gemeente voor deze mooie CP. 🙏🏼
super camping, alles nieuw! Hele aardige en gastvrije personeel. Alles is aanwezig ⚡️💧🚿, keuken, wasmachine en droger. Ik heb hier 3 nachten in het voorseizoen, heerlijk rustig gestaan. Dorp en wandelbos alles op loop afstand. omdat ik op doorreis was had ik niet al teveel geld gewisseld, gelukkig kan je hier ook met card 💳 betalen. deze camping is zeker de moeite waard om te bezoeken! 👌🏼
ik was de eerste bezoeker van dit jaar, ondanks dat nog niet alles gereed was, heb ik hier perfect gestaan. genoten van de rust en de gastvrijheid. Dank jullie wel! Een plaats om zeker te bezoeken.
ik sluit mij aan bij voorgaande reacties. kom gewoon en ervaar de hartelijkheid en de heerlijke lokale gastronomie 🥗🥘🍷
super plaats 🤩 Had nog een ster extra gegeven, als er ook stroom was geweest. Dank Montán 🙏🏼 voor het beschikbaar stellen van deze locatie
top plaats!