@BAAI1978
- 2020
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Leuke, rustige niet al te grote camping direct aan het water. Ruime, private plekken die gewoon geschikt zijn voor (lange) campers. Als deze vol zijn, zijn er basiscamperplekken die ook prima zijn. Veel groen. Net, schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst. Eigenaren organiseren activiteiten zoals o.a. 'onbeperkt pizza eten'.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Locatie is prima; 6 a 7 km van de binnenstad die goed met de fiets te bereiken is. De 'camping' (lees: parkeerplaatsen) is in aanbouw. Het nieuwe sanitairgebouw is spiksplinternieuw en schoon. Echter geen warm water, op zn hoogst koudlauw. Zelfs bij het afwaspunt. De prijs is voor wat je krijgt belachelijk: camper en 2 personen: 105,- voor 2 nachten. Het is omdat het in de stad ligt en omdat we moe waren van het rijden, maar tis geen aanrader.
Een prachtige en rustige! locatie. Het uitzicht is fenomenaal. De eigenaren Robert en zijn dochter Anamarije zijn zeer vriendelijk en snel met antwoorden van mail en telefoon. Je hebt meerdere staplekken aan de weg en beneden naast het huis en de olijfbomen. Tip: doe vast boodschappen in Koper als je langer blijf.Als je de drukte (zoals op andere campings) wilt ontvluchten én goedkoop wilt overnachten op een idyllische plek: dan is dit de plek.
2023
Vriendelijke eigenaar. Prettige ontvangst. Heerlijk plekje toegewezen gekregen midden in de boomgaard. Met een paar km fietsen ben je in het centrum van Nijmegen. Mooie, uitgebreide winkel. Zeer net sanitair.
Direct bij aankomst werden we tegemoet gekomen door Bianca. Een warm welkom door de gastvrije en behulpzame eigenaresse. We stonden op een prachtige rustige plek, met weids uitzicht op het Brabantse landschap. De gemoedelijke camping is van alle gemakken voorzien. Ook voor campers. Het sanitair is zeer schoon. Op Koningsdag kwam Bianca zelfs met Oranjasoezen voor alle gasten aanzetten. Dank voor het fijne verblijf!
2022
Mooie, nette terrascamping. prachtig gelegen, met mooie wandelsroutes vanaf de camping. Alle facaliteiten zijn aanwezig. En erg kindvriendelijk.De eigenaren /medewerkers zijn super: vriendelijk en klantgericht. Minpunt: de prijs die Campercontact aangeeft (160 DK) is bij lange na niet wat de werkelijke prijs is. Wij moesten 64 euro per nacht (incl stroom en douchen) afrekenen. Er hangt bij de receptie ook geen prijslijst. Nu weet ik waarom.
2021
De eerdere reviews doen geen recht aan deze prachtig gelegen (uitvalsbasis voor o.a. wandelen, fietsen, skiën, kanoen) en natuurlijk ingerichte camping. Sanitair is schoon (misschien ietwat gedateerd). Jean-Phillipe runt de camping met zijn gezin en doet dit vanuit zijn hart. Klant is koning! Camping is van alle faciliteiten voorzien. Aanrader!
26 juli 2021 De kikkers bij het zwembad(je) maakten het ons onmogelijk om in slaap te vallen. Zijn ad hoc weer vertrokken. Sanitair prima, ligging vd camping goed.
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 6 jaar geleden