@BDAD
Augustus 2026
Het is inderdaad een mooie plek maar wij zijn doorgereden. Campers staan bij wijze van spreken boven op elkaar. Een luifel kan nog net uitgedraaid worden. Voor ons te benauwd.
Juni 2026
Fijne camperplek op het gras. Toiletgebouw is kennelijk vernieuwd. In 1 ruimte zit een toilet, douche met zeer ruim water en een wastafel. In de andere ruimte een afwasplek. verder een service plek voor grijs en schoon water en chemisch toilet. En dat allemaal gratis.
Sfeervolle kleine camping, geschikt voor gezinnen met kleine kinderen en volwassenen. Hartelijke Nederlandse eigenaren die enkele malen p/w voor de gasten een zeer smakelijke maaltijd bereiden. Er is een bar, een terras onder een grote lindeboom, een zwembad en vooral voor kleine kinderen diverse dieren en een groot speelterrein waarop men vanaf elke plaats zicht heeft. De douches zijn wat gedateerd maar zeer schoon en gratis. Al met al 5 sterren
Erg mooie plek aan de rivier, verharde plaatsen, daarachter gras, met gratis stroom en een service plek vlakbij. Helaas ook semi vaste gasten op het gras in oude caravans die ook de stroompaal van een camperplek gebruiken. Maar oh oh, wat een herrie van de treinen, met name het goederenvervoer, die een keer of 8 per uur langs razen . ‘s Nachts gaat dat gewoon door. Daardoor maar 3 sterren.
Wij vinden 3 sterren meer dan genoeg, grotendeels door de voorzieningen, die zijn wel prima. Het park is vrij kaal, aan de randen wel wat beschutting tegen de zon. Maar met name de geluidsoverlast van de naastgelegen weg is vervelend, met name s’morgens vroeg. Voor ons geen plaats om weer te komen.
In juni hier 2 nachten gestaan. Je mag alleen langs het pad staan, niet dicht bij de rivier. Geen warm water bij wastafels en afwasplek. Douchen €1,- voor 4 min. € 40,- voor 2 pers, camper en elektra. Alleen contante betaling, pinnen niet mogelijk Wat rommelige camping
2023
mooi ruim redelijk vlak terrein met het mooiste toilet gebouw dat we ooit gezien hebben. Zie foto’s. Met Acsi korting ongeveer €22 per nacht incl elektra en 1 douche pppn. naast het terrein een stationnetje waar af en toe een trein stopt. weinig geluidsoverlast. s’avonds een paar goederentreinen die meer lawaai maken. s’nachts niets gemerkt. prima camping voor een paar dagen, perfect sanitair.
4 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

we hebben hier jaren geleden gestaan, prima overnachting toen. Er wordt nu aan de weg gewerkt, deel parkeerplaats is nu weg. of dat zo blijft is onduidelijk. stortplek voor afvalwater is weg maar de toiletten zijn er nog wel. We hebben geen verbod op overnachting gezien maar omdat we de plek nu minder prettig vinden zijn we toch doorgereden.
Prima camping, wel wat kaal en geluiden vanaf de weg. Prijs per nacht is fors omhoog gegaan naar nok 375 per nacht inclusief elektra. Sinds 2 jaar zit er volgens receptie er een nieuwe eigenaar op.