@BE_StarLight
- 2018
- Chausson 627 GA
- 2022
- Ford
Ik kan toch ook maar 3 sterren geven; op hun website vermelden ze zwembad, speeltent voor kinderen en zip line, geen van allen "momenteel" beschikbaar maar ze passen de prijs niet aan... wel bijzonder ruime plaatsen, goede elektriciteit, veel waterpunten; sanitair zeker ok qua douches en wassen alsook afwassen; toiletten 1 en 3 spoelden niet door. Zeer vriendelijke Engelstalige man. Restaurant naast de deur idd al 2 jaar gesloten. Dorp vlakbij.
Fijne camping met alle voorzieningen, zwemparadijs binnen en buiten, handige superette met vers stokbrood en croissants/chocoladekoeken, eigen snackbar en restaurant, uitgebreid team van monitoren voor kinderanimatie (in Frans en Engels, geen Nederlands). Wij hadden een plaats met privé sanitair geboekt, dat was zalig (toilet, douche, lavabo, afwasbak). Veel leuks te doen in de regio voor daguitstappen bv planete sauvage en ocearium.
Heerlijk geslapen in alle stilte, samen met 7 andere campers. Beheerder woont op het binnenschip en komt graag onder de mensen, het is een kleine doch brede Galliër met een warme lach. Rustig opstaan, ontbijten en verder kilometers malen. Ik denk dat we hier op de terugweg opnieuw gaan overnachten 😀
kan alleen maar bijtreden: voor amper 12 euro vlakke, ruime plaats met elec en water en wifi en douchen inbegrepen... eenvoudig resto, lekkere en grote schnitzel gegeten met frietjes, drie personen met frisdrank, 37 euro betaald... autosnelweg hoor je heel zacht, hebben al op andere plaatsen gestaan vlak naast autosnelweg, dan is dit nog prima te doen; hier komen we nog transitten!
prima camping, goed ingericht met ruime plaatsen en veel groen, veel speelgelegenheid voor kinderen, kleine maar zeer goed voorziene winkel, veel lego aankleding; hadden ook ontbijt en diner buffet genomen, is ok voor korte tijd, gemakkelijk en lekker maar drukbezet en geen variatie over verschillende dagen; je betaalt voor de aankleding en de locatie ifv legoland, legoland house, lalandia waterpark en ijspiste; nadeel de luchthaven om de hoek.
Kleine camping, open veld alsook enkele verhuurlocaties; naast voetbalveld; rustig gelegen, goed geslapen; uitgebreid sanitair, mooie speeltuin; buitenzwembad ook leuk (basis) maar bleek niet inbegrepen in de prijs, 20DKK pp extra; keuken en afwasplaats, schoonmaken chemisch toilet; basis resto, lekkere hamburger en nachos met kip gegeten. Prima voor transit dus, 's ochtends naar legoland kwartiertje rijden.
mooi gelegen aan zee met plateaus / trapsgewijs naar beneden zodat de hogere plaatsen een mooi uitzicht op zee hebben; sanitair al wat gedateerd aan het raken maar wel ok; mooie speeltuin, ok zwembadje voor een plonsje; vriendelijke uitbaters idd en winkeltje met veel en handig aanbod; broodjesservice; wandel eens tot aan de zee en kleur een van de keien met jouw boodschap :)
prima transit op groen en glooiend terrein, erg rustig gelegen, slapen in stilte; sanitair basic maar ok; eenvoudig van opzet en vriendelijke uitbaters (Nederlanders); 25 euro voor een nacht 2p 1 kind zonder electriciteit
prima wegens ligging aan strand en winkeltjes/resto's vlakbij, maar bijzonder groot en druk met kleine plaatsen en smalle gangen, kwestie van er zo veel mogelijk kampeerders op te krijgen; sanitair ok, maar toiletten aan de ingang zijn te druk bezocht en dus snel vuil en vol papier op de grond... vriendelijk onthaal, wel prijzig; bilan 3 sterren ok als transit voor 1 nacht bij het college strand
prachtig sanitair, werkelijk waar; best wel mooie ligging aan meer en uitgebreide speeltuin, vriendelijk onthaal, broodjes avond voordien te bestellen en af te halen vanaf 8u, snackbar op de camping; minpunt geluid autosnelweg, maar dat valt 's nachts wel goed mee; dus prima transitplaats geweest voor ons, op weg naar DK met 7-jarige zoon
terecht 5* anwb camping; zeer ruime plaatsen met camper, super voor kinderen (wij hadden onze 7-jarige zoon mee), strand en zwemvijver ok, binnenzwembad ok, beachbar en food court ok, bistro prima gegeten aan imho lage prijs; sanitair super ruim en netjes; toevallig het vuurwerk meegepikt en dat was zowaar subliem; we komen hier volgend jaar terug voor een dag of 2 alleen al voor het vuurwerk 😀
prima transit plaats bij vriendelijke uitbater, rustig gelegen, lounge voor de bezoekers, propere toilet en douche (honesty shower: bij afrekenen 1 euro per genomen douche); 1 nadeel, aanvliegroute naar zaventem