@BIBU-2704
September 2026
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Een dikke pluim voor het stadsplein en dank aan de stadsbestuurders! Een prachtig uitzicht op de rivier de Isar en verrassend rustig 's nachts! De oude binnenstad, met zijn goed bewaarde sfeer, verrast bezoekers! 's Avonds gingen we naar de biertuin van restaurant Hofreiter – Beierse keuken op zijn best!
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Nadat je de verraderlijke, met gaten bezaaide weg naar de camping hebt afgelegd, kom je aan bij een zeer goed onderhouden camping, die gebruikt wordt door een mix van caravans en campers. Het is voornamelijk een doorreiscamping, dus behoorlijk lawaaierig! Er geldt een toeslag van €4 voor slechts één nacht, waardoor de totale kosten op €30 per voertuig komen. Elektriciteit kost €0,80 per kWh en douchen (3 minuten) kost €2. En in dit "Beierse digitale tijdperk" wordt er alleen contant betaald. Het hele proces is omslachtig!
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
April 2026
We kennen deze camping al sinds 2012, toen het nog €10 kostte inclusief een klantenkaart. Nu is het €22,75, maar daar klagen we niet over. De camping ligt prachtig en de prijs is nog steeds redelijk in vergelijking. Kritiek op dingen zoals het ontbreken van douches is belachelijk; het is een staanplaats, dus water, afvalverwerking en elektriciteit zijn inbegrepen, punt uit! Je vindt al het andere ook op andere campings. Meer voorzieningen drijven de kosten alleen maar op!
Maart 2026
Dit bezoek laat eens te meer zien hoe slordig Campercontact omgaat met het onderhouden van hun database. De huidige prijs is €18, wat 20% hoger is dan de prijs die Campercontact zelf aangeeft. In plaats van constant aanbiedingen te doen, zou het bedrijf zich misschien beter kunnen richten op hun kerntaak: het onderhouden van de data! De elektriciteitsprijs is €0,75 per kWh, wat niet bepaald een koopje is vergeleken met andere campings in de omgeving, maar dit kan worden voorkomen met moderne technologie zoals zonne-energie en lithiumbatterijen.
Veruit de best onderhouden en mooiste camping van onze reis door Polen in 2025, met overal grote bloempotten en keurig gesnoeide heggen. De smalle maar overzichtelijke paden op de camping, zelfs met een breedte van 2,5 meter en een lengte van 9 meter, vielen ons tegen; de Poolse gerechten werden op een "sjofele" manier geserveerd! De nabijgelegen zandduin is een echte trekpleister. € 25 inclusief elektriciteit. We hebben geen gebruik gemaakt van de toiletten, maar die waren prima.
Zoals het gezegde luidt: het beste komt het laatst! Deze camping was veruit de mooiste aan het einde van onze reis door Polen, als je van rust en een mooie ambiance houdt. Alles wat een kampeerder nodig heeft, is aanwezig. De jongeman bij de receptie is erg vriendelijk en behulpzaam, en spreekt goed Engels. We betaalden ongeveer € 18 voor twee personen, inclusief elektriciteit. Toiletten en douches zijn beschikbaar; we hebben gebruikgemaakt van de voorzieningen van onze camper.
Geen beoordelingen sinds 2024, dus het is tijd om de CC-community een nieuwe ervaring te geven! De camping is net zo "rustiek" als 10 jaar geleden, toen we er voor het eerst waren, maar nog steeds even interessant. Grote boten komen elk half uur aan. Een enorme keuze aan restaurants, cafés, enz., en het strand ligt direct voor de deur. Een aantrekkelijke plek voor een verblijf met camperuitrusting, toiletten, enz. € 18 + toeristenbelasting 2.2
Sitecode: 20170
Voordeel: Op loopafstand van het strand. Nadeel: De vierbaans hoofdweg is lawaaierig en de jonge, arrogante types laten zich graag zien, zelfs tot diep in de nacht. Het sanitair is niet bepaald van wereldklasse - we hebben het niet gebruikt. De prijs-kwaliteitverhouding is ronduit overdreven: € 38,50 voor een camper voor 2 personen. De prijs werd weerspiegeld in de maximale bezetting van 50%.