@BJCo
- 2022
Een camperplaats zoals een CP moet zijn. Mooie ruime plaatsen, verzorging makkelijk en douches ruim en heerlijk warm. Was-en droogmachine aanwezig. Iedere ochtend vers afgebakken broodjes. Zeer fijne eigenaren met nog heel veel plannen. Wij komen terug.
Schone, rustige CP op zeer korte afstand van alle bezienswaardigheden. Arena, Theater en Museum zijn de moeite waard. Lunchen bij Concepto tegenover Portico of the Forum(12 op de stadsplattegrond) een heerlijk restaurant, sterwaardig.
heel fijne CP met alles wat je nodig hebt en nog gratis ook. Het goed verzorgde dorp is leuk om door te wandelen en bovenaan het dorp heb je diverse wandelpaden. Ga zeker eten bij La Colmena, heerlijk!
wat een prachtige plek. de Cp is zeer goed verzorgd, betalen via QR code met creditcard ging probleemloos. Helaas was de zo vaak geadviseerde bar/restaurant gesloten. Mooi wandelgebied!
fijne, veilige plek om Besalu te bezoeken. wij betaalden €3,00 voor iets minder dan 24 uur. Lozen toilet en grijs water gratis.
voormalige camping nu Campercarpark, mooie plekken ook verhard, veel bomen.sanitair na 1 oktober gesloten verder hele jaar open. In de winter lijkt de aan-afrijroute door veel bladval wat lastiger.
Jachthaven is een groot woord, kade met bootjes, ziet er allemaal wat verwaarloosd uit. Geen gebruik gemaakt van sanitair dus daar geen oordeel over.
rustige camping, zeer goed verzorgd en ruime plaatsen.
Een groot dood grasveld wat je geen camperplaats mag noemen. We zijn doorgereden.
Wat een heerlijke rustige plek aan de via verde del hierro, cp is perfect, ruime plaatsen met stroom, douche en toilet aanwezig. Je komt binnen via registratie via zuil en betaling via creditcard, aanwijzingen volgen en alles werkt perfect. Aanrader!
Naam van de camping is gewijzigd in Taïga camping. Prachtige camping vlakbij het strand van palomares. Plaatsen zijn zeer ruim, restaurant bij receptie, groot zwembad (nu gesloten). Grijs/zwart lossen dichtbij, ook water halen is dichtbij. Douches zijn voldoende en water is warm (blijkbaar eerder een probleem mee geweest, nu opgelost). Aanrader.
Wat een fijne camping, voor 22,- per nacht (acsi) een zeer grote plaats met elektra en water. De eerste nacht de hele “etage” voor onszelf. Ondanks de stilte is toch het restaurant open. Fietsen tussen de sinaasappel boomgaarden en hiken naar de top van de rotsen achter de camping. Aanrader!
Wat een heerlijke plek tussen de sinaasappelbomen. Douche was perfect en de wijnproeverij met de bijpassende tapas waren meer dan perfect. Een heerlijke avond hebben we gehad. Een aanrader!!
prachtige zeer rustige plek, mooie stallen, fijn “clubhuis” waarin douche/toilet. Zeer attente eigenaar Eric, alles om het je naar de zin te maken.
Fijne plek na bezoek Bardenas Reales, staat helemaal vol, ook het terrein ernaast. 5 min. lopen naar dorp met gezellig terras. Geen voorzieningen. Gratis CP, dank gemeente.
mooie camperplek, goed sanitair, grote tuin met ligstoelen naast zwembad(je). plaatsen zijn vlak maar niet erg ruim. wij reisden op advies via de coordinaten maar kwamen terecht op zeer smalle boerenweggetjes. camperpark bleek achteraf makkelijk te bereiken via brede wegen. mooie locatie om naar de miradores te fietsen.
camping was wat rommelig, douche koud. Restaurant heeft mooi terras maar is meer een snackbar. Buitenzwembad is een aanrader. Fietsroute binnendoor naar Ribadesella (niet over de weg fietsen)
Dit is een camperplaats zoals je hem wilt hebben, schoon, goed verzorgd en zeer vriendelijke mensen. Wandelpad langs de oceaan is een aanrader.