@BKJT
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- Volkswagen California
- 1992
- Buscamper
Fijne kleine camping! Vriendelijke, gezellige en behulpzame eigenaren. Patrick kan je van alles vertellen over de omgeving en heeft ons een stuk opwaarts gebracht zodat we met een kano (te huur bij de camping) de rivier af konden varen terug naar de camping. Je wordt uitgenodigd om bij het kampvuurtje (binnen ivm beetje regen) te komen, daar tref je bijna alle andere gasten voor een gezellige avond en voor. de kinderen waren er marshmallows 👍🏻
Prima cp, leuk bij het water. Leuk strandje ,steiger met duikplank en speelplaats. Wc zijn prima en schoon en tot 21.00 geopend. Dichtbij een leuk elandpark. Verder eenvoudig, geen stroom

Wat duur maar dan ook luxe en alles keurig schoon, super leuk en mooi in de haven. Erg vriendelijk personeel, maar kom optijd het is snel vol. Veel mooier dan op de foto’s te zien is..
Het is een adults only cp, wij kwamen niet eens tot het veld. Er kwam een man aangesneld en die zei “You are not welcome here, this is adults only” bijzonder onvriendelijk ontvangst, wij zijn snel omgekeerd en verder gereden