@BLquint
- Adria Coral 670 SL
- 2010
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooie omgeving om te ontdekken nabij de camper. Heerlijk rustig plek en prima voorzieningen. Keurig schoon en nieuw sanitair. Zeer vriendelijke ontvangst, kortom kan niet beter voor mij.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Kleine overzichtelijke camping met keurig schoon en modern sanitair. Vriendelijke ontvangst en heel betaalbaar. Wel beperkingen, niet roken, geen huisdieren en kinderen, voor mij geen probleem, integendeel, extra ster.
Mei 2026
Mooie omgeving, prima camping waar je tot rust komt in fijne sfeer. Prima douches, alle voorzieningen aanwezig, incl. speeltuin, kano's etc. Fijne ontvangst door ook Nederlands sprekende eigenaresse. Vreemd voorval. Blijkt dat we 7jr. geleden hier op exact dezelfde plek hebben gestaan. Inmiddels is het helemaal top geworden.
Sitecode: 20532
Ruime camping op een schitterende plek volop in de natuur. Bij aankomst een vriendelijke ontvangst. Alle voorzieningen aanwezig, douche met 10nok munt.
Mooie plek, prima sanitair, maar douche met creditcard betalen, 20 nok. Camping 450nok met elektriciteit. Prijzig.
Direct na de ferry linksaf de helling op en kom je op een camperplaats waar veel huisjes staan en ook een aantal camperplaatsen beschikbaar zijn. Alles aanwezig, sanitair ziet er keurig uit. WiFi op de camperplek is goed en gratis. Prima plek, voor een overnachting. Stadje heeft niet zoveel te betekenen.
Prima plek, mooi uitzicht over het fjord. Super efficiënt ingericht. Nummer van de deur staat op je betaalticket. Let goed op bij de inrit, niet te vroeg nemen als je uit Stavanger komt, want dan moet je achteruit terug. Inrit ligt om het restaurant heen. Sanitair is prima en was schoon. De weg bovenlangs geeft wat geluidsoverlast.
Prima camperplek, op fietsafstand van het centrum van Stavanger. Fijne ontvangst, goede informatie. Keuze uit camperplaatsen, hard of gras. Alle voorzieningen aanwezig zonder bijbetalen. Sanitair is uitstekend. Prijs is naverhand.
Mooie plek, vriendelijke host, rustige omgeving en nabij iconische vuurtoren. Sanitair is oud, maar werkt goed. Stroom is wel gratis, douche is 10 nok. Veel beter alternatief dan de camperplaats bij de vuurtoren zelf.
April 2026
Was op 28 april 2026 nog gesloten.