@BSmith
- 2015
Een fantastische, ruime camping met geweldige faciliteiten, waaronder een uitstekend was- en toiletgebouw en geweldige gratis wifi. Op zeer korte loopafstand van het gezellige dorpscentrum met geweldige winkels, cafés, pubs, enz. Waarschijnlijk is het in het hoogseizoen nodig om vooraf te reserveren.
Doodlopende weg zonder parkeerbeperkingen, grenzend aan het evenemententerrein van de stad. Er is een barrière voor hoogtebeperking, maar die was open/niet in gebruik. Er zijn een paar vlakke off-road parkeerplaatsen voor de barrière voor hoogtebeperking, waar we naast een andere bus stonden. Iemand probeerde ons echter halverwege de ochtend in te sluiten door tegen onze toegangsdeur te parkeren - vermoedelijk een ontevreden buurtbewoner. Het nabijgelegen verwarmde openluchtzwembad is een aanrader.
Goede camping aan het strand. Sommige terrassen staanplaatsen met uitzicht op zee tegen een kleine meerprijs. De toerplaatsen liggen het dichtst bij het strand met erachter stacaravans. Toiletten en douches beperkt in aantal en enigszins gedateerd maar functioneel, hoewel het in het hoogseizoen misschien druk is. Helaas werd de bar / het café na het zomerseizoen half september gesloten.
Een zeer goed gelegen camping, voornamelijk bezet door campers en campers, maar ook door tenten. Geweldig uitzicht rondom en op loopafstand van het centrum. Ja, de meeste plaatsen hebben een helling en de toiletten en douches enz. zijn een beetje gedateerd, maar goed genoeg, vooral voor 70 euro voor 3 nachten.
Omdat deze parkeerplaats als gesloten is gemeld, parkeerden we samen met 10 andere campers op de Boulevard Eugene Boudin naast de rivier, op korte loopafstand van het stadscentrum (zoals aanbevolen door eerdere beoordeling). Een vrije rustige woonstraat dus geen problemen.
Zo handig voor de veerboot - een paar honderd meter verderop en op loopafstand van het stadscentrum en het strand. Een grote functionele harde ondergrond met services. Voelde me veilig met zoveel andere campers. Betaalde 12 euro bij vertrek voor een overnachting van 11 uur. Broodjesservice in de ochtend.
Een standaard verharde parkeerplaats zonder voorzieningen voor ongeveer 15 campers op een eilandcamping achter een sportcomplex op ongeveer 15 minuten lopen van het stadscentrum. Grenzend aan rivier en erg rustig. Ongeveer 10 andere campers parkeerden 's nachts, dus voelden ons veilig.
Geweldige camping direct grenzend aan de Dordogne waar je kunt zwemmen vanaf het kiezelstrand. Grote plaatsen voornamelijk onder schaduw van bomen. Schone en moderne toiletten enz. Zwembad, bar / café. Vriendelijk personeel. Gratis wifi. Gemakkelijk te voet naar het dorp en goed fietsen naar vele omliggende bezienswaardigheden (boottocht / kano / kastelen). Waarom naastgelegen aire gebruiken?
Een stedelijke site met gemakkelijke toegang tot het centrum van Arles. Zeer slechte aanvankelijke benadering, maar achterkant van de camping is veel beter met ruime privé-staanplaatsen. Receptie en toiletten aan de voorkant van de site erg slecht, maar toiletten aan de achterzijde beter, hoewel beperkt aantal. Geen zwembad of gratis wifi aan de receptie / café.
Een geweldige locatie minder dan 5 minuten lopen van een kleine baai met 2 gezinsvriendelijke zandstranden. Hoewel de camping overwegend bestaat uit stacaravans, zijn de toerplaatsen verdeeld over het hele terrein privé met goede plantenschermen, sommige met schaduw. Toiletten zijn modern en schoon. Zeer vriendelijke ontvangst en bar / restaurant op het terrein met broodbestelling. Enige negatieve is er is geen supermarkt in de buurt.
Een vrij eenvoudige camping op loopafstand van het centrum (wat functioneel is in plaats van mooi). Geen onderverdeling aanplant tussen de velden, alleen een veld, maar met enkele grote bomen voor schaduw. Faciliteiten zijn eenvoudig maar functioneel. Groot voordeel van de site is de onmiddellijke nabijheid van het fietspad Viloroute de
Mooie camping op het platteland met een prachtig uitzicht op 20 minuten lopen van Gordes. Terrassen met verschillende afmetingen. Fantastische faciliteiten, waaronder een zwembad. Enige nadeel is de bergopwaartse wandeling terug vanuit het dorp zij het via pad & lane. Adviseren.
Een mooie bosrijke camping op korte fietsafstand van het stadscentrum. Geen lawaai van nabijgelegen wegen. Prachtig zwembad. Toiletten etc een beetje oud, maar ok. Restaurant en bar maar we hebben het niet gebruikt. Vriendelijk personeel. Geaccepteerde ACIS-kaart.
Alleen site in de buurt van Cassis. 15-20 minuten naar het centrum - zeer steile wandeling. Stad geweldig met populaire strand plus boottochten of kajakken naar Calanques - een bezoek waard. Toiletten en wasruimtes een beetje gedateerd, maar OK. De pitchgroottes variëren erg. Personeel vriendelijk. Treinstation voor Marseille op slechts 10 minuten fietsen.
Een goed gerunde grote camping met goede moderne faciliteiten. Sommige plaatsen op het strand met de hoofdsite aan de andere kant van de weg. Enkele grote staanplaatsen beschikbaar. Geweldige fietstoegang tot Port Grimaud en St Tropez. Of neem een voetveer van Pt Grimaud naar St Tropez.
Mooi genoeg site met goed zwembad (maar beperkte uren) op een stedelijke locatie. Zee en dorp bereikbaar per fiets maar deels via drukke kustweg / fietspad. Treinstation geeft goede toegang tot lokale steden - Cannes, Grasse en Nice etc. Receptiepersoneel niet erg gastvrij. Toiletten prima.
Een beetje vreemd site met de omtrek omgeven door hutten en hard voor campers in het centrum, maar goede schone faciliteiten (hoewel 50 cent nodig voor douches). Er is ook een café en restaurant op het terrein die we niet hebben gebruikt. Op loopafstand van de oude stad boven, de commerciële stad inclusief station (trein naar Monaco) en de zee. Vriendelijk personeel dat Engels spreekt.