@BUP-E

Lid van Campercontact sinds 2019

Zeer rustige en vlakke Stellplatz in het hart van de stad. Voor een vrije plek wordt het niet veel beter. U hebt een lange kabel nodig voor elektriciteit als u zich op een van de andere plaatsen vanaf het toegangspunt bevindt.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We stopten hier na kantooruren op zoek naar water. Het is moeilijk te vinden, maar aan de achterkant van de Weiherstrasse bevindt zich een service-opstelling. Het is echter moeilijk te bereiken omdat het tegen het gebouw is en ze hun busjes aan weerszijden parkeren. Met een lange slang was het mogelijk. Ook leek het erop dat er geen plaatsen waren om te overnachten omdat ze deze plaatsen ook gebruikten voor hun eigen busjes.

Foto's die door anderen zijn gepost geven een goed beeld. Geweldig plekje met elektriciteit en water beschikbaar. Voorgebied heeft speciale plaatsen en het achtergebied is open. We verbleven hier voor een snelle overnachting maar ik denk dat het voldoende comfortabel voor een verblijf van meerdere nachten zou zijn.

Geweldige plek om van alles af te maken. Vereist een token dat binnen kan worden gekocht. Trek een beetje strak door de rijbaan. Er is ook een zelfbediening propaantankkooi.

Geweldige plek voor een nacht of twee. Aangekomen laat, maar had geen problemen betalen de volgende ochtend bij het VVV-kantoor. Kleine winkel in de stad met gebakken items. Tegenover een fenomenale speeltuin. Elektriciteit was aanwezig, maar alle aansluitingen waren bezet. De toiletten zijn de hurkende soort. Echt prachtige locatie.

Mooie plek om te verblijven. Verhard maar ongelijk en moeilijk te verdelen met wiggen. Korte auto's stonden geparkeerd in de camperplaatsen, maar we (6m) hadden geen problemen met parkeren op de kortere plekken. Momenteel is er een camper die er verlaten uitziet. Korte wandeling naar de stad waar een bakkerij is geopend. Al met al een geweldige, gratis overnachting.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Geweldige standaard Stellplatz. Mogelijkheid om per meter te betalen, perfect voor wanneer u laat moet aankomen. Gelegen in het stadspark. Rustig en comfortabel.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Dit is de eerste camping waar ik zo van heb verbleven. Ik was weggeblazen door hoe georganiseerd, schoon en veilig de site was. Ik ben het ook eens met andere recensenten dat je een plaats aan de westkant moet kiezen. Het heeft directe toegang tot supermarkt en het strand en ligt op slechts 10 minuten lopen naar de Balticplatz. Ik realiseer me dat je krijgt waar je voor betaalt, maar ik wou dat het een beetje goedkoper was.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Locatie geweldig maar camping ontbreekt. Geboden faciliteiten (electriciteit, water, VC, badkamers) zijn verouderd en slecht onderhouden. De prijs was geweldig (14 euro voor twee personen, een plek met elektriciteit en toegang tot faciliteiten), maar in dat tempo hebben ze weinig terug te zetten in de infrastructuur.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Deze recentie bevat geen tekst.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

We vonden deze site meer dan voldoende voor een overnachting. De ruimtes waren ruim bemeten en de omgeving is erg rustig. In het tweede weekend van mei waren alle spots bezet door 1900 uur dus bij vroege aankomst wordt voorgesteld. De vermogensmeter werkte prima (1 euro / 8 uur). Ik zou een lang netsnoer willen voorstellen. Onze 25m kan maar 3 velden van de meter zijn.