@BWH
- 2019
- Malibu
- 2023
- Buscamper
Zeer populaire (doorreis)plek, veel late aankomers (file mijders?) camperplek was vol, al 5 extra en verderop nog eens 10 extra…. en dat zo laat in het seizoen. wij hebben ook een “extra plaats” genomen. fijne mooie plek met toilet en restaurants in de buurt.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Super plek! en genoeg plaats. toiletten open van 08-22 uur bij natuurcentrum. tevens wifi daar en watertap + buitendouche. kiosk verkoopt (soft)ijs, drankjes en eten. direct aan strand. zo mooi, dat we hier 5 nachten hebben gestaan. mooi fietsen en wandelen en uitstekend geschikt met de hond.
Deze camping is een absoluut toppertje! De allermooiste camping waar we ooit gestaan hebben. Alles aanwezig en super verzorgd! zeer gastvrije. prachtige inrichting met veel groen, bomen en planten, en vlakbij centrum en borg
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Wat een mooie plek! dit is volop genieten van de locatie. als het donker is, zie je de lichtjes aan de overkant van het water en wij waren er met volle maan! voor ons ontbreekt hier niets! toilet, douche, keuken, water, stroom en zwemplek… en dat alles voor slechts dk175.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Mooi centraal gelegen bij centrum. je moet een beetje geluk hebben om een plekje te bemachtigen. TIP: koop een dagkaart voor de bus (75dk pp) bij de tourist info in het centrum en ga met de bus naar Odense. want parkeren is een crime daar (duur en camper onvriendelijk)
prima camping op een hele mooie plek, vlakbij het strandje. hartelijke nieuwe eigenaren (sinds 2022) route erheen is prachtig. sanitair is gedateerd maar schoon, wifi alleen bij receptie en ontvangst op je telefoon niet al te best. aanrader.
Camperplek met als enige voorziening een afvalbak. Bijdrage van €4,- stort je in de ton bij het infobord bij ingang. Absoluut hoogtepunt is het restaurantje (Ankerplatz) aan de overkant van de straat. Ze serveren overheerlijke schnitzels en er is daar een toilet.