@Babbels10
Deze plaats is nu € 16 per nacht en voor stroom en water ook nog apart betalen. Geen mogelijkheid tot legen toilet of vuil water. Daarbij sta je middenin een bouwplaats. Het wordt echt mooi maar hiervoor nu € 16 vragen is het niet waard voor de camperaars! Misschien volgend jaar als de nieuwe camperplaats klaar is.
Nieuwe eigenaren… dat merk je! Positieve vibe en gastvrijheid. Je merkt echt dat de sfeer terug is op deze camping. Eigenaren zijn de camping grondig aan het opknappen. Voor een snack kun je terecht in de gezellige bistro. Ook broodjesservice en fietsverhuur. We komen terug.
Op zich prima CP. Put en sanistation goed in orde. Voldoende ruimte, deels op vrij veld, deels in hagen. Sanitair prima, schoon (geen wc papier). Elektriciteit € 0,50 per KWH. Douche € 1.-. Maar die snelweg.... niet normaal wat een herrie. Buitenzetten vonden wij niet mogelijk. Volgens beheerder wordt gewerkt aan plannen voor een geluidswal. Met minder verkeerslawaai zou deze CP nog beter scoren.
Veel bomen. Satellietontvangst op de middelste “comfort plaatsen”. Nu werd niets extra’s berekend. Het was dan ook niet echt druk. Poort is open dus niet wachten ivm pauzes etc. Na 14.00 uur even melden bij de receptie. € 14,40 per nacht. Sanitair is echt dringend aan renovatie toe, geen wc-papier, geen borstel. Vieze vloer en muren.
Camperplaatsen op grind met stukje gras voor de slagboom. € 10,- met stroom en taxe de sejours. Op alle plaatsen stroom aanwezig. Sanistation aan achterzijde loosput en kraan. Douchemunt kregen we gratis. Je mag het sanitair van de camping gebruiken. Op loopafstand van strand. Bij ingang camping naar rechts.
Aardige ontvangst. Sanitair slecht: ook in het nieuwere deel loopt het douchewater niet weg maar drijft door de andere douchecabines en de hele wasruimte heen. Mondkapje verplicht. Het is ons hier veel te druk nu. 1 nacht slapen en snel weg hier...
Sitecode: 21950
Nette plaats. Sanitair wordt prima schoongehouden. Als de plaats vol is, kun je op de camping terecht. Wij hoorden de waterzuiveringsinstallatie bijna niet.
Op zich mooi aangelegde kleine camping. Wel veel vaste plaatsen met aangelegde tuintjes. Poort is open. Als de eigenaresse een niet is, even om de hoek bij haar huis aanbellen om te registreren. Sanitair oké. Rustige camping ook. Eentje om te onthouden.
Netjes aangelegde haagjescamping. Ziet er verzorgd uit. Sanitair redelijk; de voegen mogen een boenbeurt. Wat fijn is, is dat de poort openstaat. Geen wachtrij ivm pauze etc. Maar die weg.... vreselijk wat een lawaai. Jammer...om die reden blijven we maar 1 nacht.
Grote camperplaats aan de Moezel. Voldoende stroompunten. Wel zorgen dat je euro’s hebt, steeds een euro bijgooien. Wij waren per dag een euro (1 kWh) kwijt. Toilet en douche in gebouw onder de brug. Gezellige sfeer hier.
Camping met veel schaduw door bomen, zeer vriendelijk onthaal. Gratis WiFi, net sanitair, broodjesservice, plaatsen met waterpunten. Wij betaalden € 17,90 met ASCI. Naast toeristenbelastingwordt ook afvalbelasting in rekening gebracht
Heerlijk hier! Grote plaatsen, super rustig. Gezellige bistro, supervriendelijke eigenaar. Schoon sanitair. Deze verdient 10 punten en veel gasten nog deze zomer!!
Camping is mooi opgezet met haagjes, bomen en grote plaatsen. Daar is niets mis mee. Maar wat een lawaai van de N19 en D457. Echt niet normaal. Daarbij veel lokale jeugd om de camping met tassen van mcDonalds of pizzadozen. Nee, wij zijn de volgende dag vroeg vertrokken.
Super! Rust, ruime plaatsen en schoon sanitair. Vriendelijke beheerder. Je hoort kikkers en vogels. Dit is echt vakantiegevoel!
Op zich prachtig aangelegde camping langs de Doubs. Maar veel geluidsoverlast van de doorgaande weg en hangjeugd op de camping of het picknick gedeelte ernaast. Alleen beschikbaar voor zelfvoorzienende campers. Wij vinden dit geen succes.
Op het domein van de wijnboer tussen de ranken. Eenvoudig sanitair, op loopafstand van dorpje en supermarkt. Heerlijk rustig, gewoon genieten van de eenvoud. Een blijvertje!
Een paradijsje; mooie ruime plaatsen in een parkachtige tuin bij de boer. Ivm Corona worden maatregelen in acht genomen. Veel schaduw. Stroomvoorziening kan beter. Kennelijk wil toch iedereen stroom gebruiken.
Rustige CP bij de boer. Eigenaar zorgt voor voldoende maatregelen. Zo wil hij voldoende afstand tussen campers. Uitzicht op de weilanden en de bosrand. In het prachtige bos kun je heerlijk wandelen.
Erg vriendelijke eigenaar, schoon sanitair, mooi aan de Rhône en Lidl aan de overkant. Klinkt geweldig maar de geluidshinder van de N7 vinden wij toch wel een enorm minpunt. Voor een nachtje op doorreis prima maar langer niet voor ons.
Mooie CP met plaatsen op gravel, ook enkele met een stukje gras voor de deur of achter de camper. € 11,20. Wc, douche aanwezig. Binnen een kwartier loop je naar de SuperU. Gratis stroom. Aan het einde van de dag is de CP bomvol dus wees er op tijd bij. Rond 18.30 komt de beheerder in het kantoortje zodat je kunt betalen.
Prima CP. Niets gemerkt van norse beheerder. We kregen een plaats en konden broodjes bestellen. Toilet en douche aanwezig. Enkele meters van het strand. Je hoort de weg wel maar ach... er is in oktober in deze omgeving vrij weinig alternatief dus we waren tevreden.
Parkachtige camping, veel schaduw. Slechts enkele plaatsen met satellietontvangst. Verwarmd sanitair. Schoon, maar de voegen mogen een beurtje hebben tegen schimmel. Heerlijk warme douches. Enkele minuten lopen naar de SuperU. Gezellige camping met een goede sfeer. €14,40 met ACSI.
Prachtige, rustige CP en toch dicht bij het centrum. Betaalautomaat eenvoudig; taal kiezen, duur van het verblijf kiezen, pas insteken, pincode invoeren. Pas uitnemen, wachten op 3 bonnen (duurt even...). Eerste bon is betaalbewijs, tweede bon is bon met QRcode voor uitrijden, derde bon geeft tijdsduur aan; die voor het raam plaatsen. Kortom prima plek!!!
Mooie camping met zwembad en goed sanitair. Wel flink levelen! Plaatsen lopen erg schuin af. Toen wij er waren was het ook erg drassig.
Prachtig gelegen aan de Moezel met super uitzicht. Helaas was de douche koud (begin oktober) en was het behoorlijk modderig. Slechts enkele plaatsen over voor onze camper. We komen zeker nog eens terug eerder in het seizoen.
Prima camping aan de rivier. Prachtige plaatsen aan de rivier, voor stroom lange kabel pakken. Goed sanitair. Je hoort wel de weg aan de overkant van de rivier.
Redelijke camping. Enkele plaatsen kijken prachtig uit over de vallei. Camping op een berg naast de Citadel; een bezoek meer dan waard! Voor € 5,- bezoek je twee musea en een wandeling over de vestingmuren.
Wat een leuke camping! Sanitair is niet luxe maar wordt iedere dag om 7 uur schoongemaakt door de aardige campingdame. Vanuit de camping loop je door het hek, langs het kanaal naar het dorpje. Helaas niet veel te beleven. Wel een epicerie met dagelijkse boodschappen, brood of om een kopje koffie te drinken. En de prijs is meer dan prima. 8,20 voor 2 personen incl. stroom en tax.
Prima camping. Redelijk goed sanitair, een overdekte plaats met tuintafels bij de algemene barbecue. Mogelijkheden om te lozen en cassette te legen. Naast zwembad en tennisbaan (zwembad was in september gesloten)
Camping aan rivier de Dordogne met afscheiding door een hek. Nieuw sanitair. Onder de platanen! Kijk uit voor plataanluis! Het stikte ervan in september. Ca. 20 plaatsen, wel aan een weg. Vanuit de camping loop je het stadje in.
Fijne camping. Veel chalets (zoals op bijna alle campings in deze omgeving) en ca. 60 plaatsen voor passanten. Veelal onder de pijnbomen. Kijk uit voor vallende dennenappels! Sanitair redelijk. Via de camping ben je met 20 minuten aan het strand van het Arcachon bassin. VW lozen in put naast het zwembad. Cassette in sanitairgebouw lozen. € 19,00 pn met ACSI
Een camping die best veel potentieel heeft; veel prachtige plaatsen aan de rivier maar wat een verpauperd zooitje. Overal rommel, verval, sanitair is vies en onverlicht. Net als andere camperaars zijn we de volgende dag snel vertrokken. We moesten wel eerst de beheerder om 10.30 uit zijn bed bellen voordat we weg konden. Nee, dit nooit meer!!
Grote camping aan strand. Aan het einde van de camping door een hek, ongeveer 10 minuten lopen. Veel vaste plaatsen onder de dennenbomen, echter mooie vlakke en ruime plaatsen in het midden van de camping met veel zon en kleinere bomen. Daar is ook de loosput en punt voor bijvullen van water. Tank legen in sanitairgebouw. Sanitair redelijk. Douches zijn aan de kleine kant. € 14,00 met ACSI
Camping voor 90% vol met huuraccommodatie; mobile homes. De rest voor “gewone” kampeermiddelen. Onder de dennenbomen dus grote kans dat je geen satellietontvangst hebt. Wel netjes sanitair. Heerlijk verwarmd zwembad en jacuzzi. € 17,40 met ACSI
Prima om je te stationeren om de prachtige stad San Sebastián te bezoeken. Neem bus 28 naar Boulevard 9 en je bent in het centrum met de baai, winkels en tapas-bars. Neem bus 28 terug en stap uit bij halte Begiristain I. We hebben hier niet overnacht.
Prima camping. We hebben een mooi plaatsje met deels zicht op zee, deels zicht op de bergen. Sanitair is goed. Vanuit de camping loop je door een hek de trap af, het strand op (ca 4 minuten lopen).
Fijne camping! Heerlijk zwembad, rust en aan de rivier. Op loopafstand van stadje, Aldi en Intermarche. Markt op dinsdag. € 15,00 pn met ACSI
Heerlijk rustig. Vanuit de camping loop je zo naar de rivier. Sanitair prima. Goed zwembad. € 15,10 voor 2 personen met ACSI
De weg naar de camping werd steeds smaller, het laatste stuk zijn we niet eens ingereden; zo smal. Vandaar doorgereden. Om de beoordeling niet te beïnvloeden 9 punten, die al eerder gegeven zijn
Grote camping, ga maar staan waar je wilt. Een mooi plekje aan de rivier. Afhankelijk van de wind hoor je het verkeer. Op achterste deel van de camping klein sanitairgebouw met kleine wc’s en douches. Al met al een paar fijne dagen hier.
Voor ons hoeft deze camping niet meer. Blazend geluid van naastgelegen farmaceutisch bedrijf. Sanitair ronduit vies. Wel op loopafstand van stadje.
Sitecode: 71986
Fijne doorreiscamping. Zeer vriendelijk mannetje komt je direct begroeten met een hand en een praatje. Sanitair redelijk maar voor € 13,00 all in kun je niet klagen. Op deze camping kun je ook broodjes bestellen of een frietje halen.
Sitecode: 22015
Matig. Als je jezelf aanbiedt als ACSI camping met zwembad, is het ook fijn als het zwembad in de ACSI periode (voor- en naseizoen) geopend is. Half september was deze leeg en gesloten. Sanitair matig. Nee, deze camping slaan wij voortaan over.
Altijd fijn om hier een paar dagen te staan. Rustige camping met plekken direct aan de rivier maar ook wat verder van de rivier af. Schoon sanitair met mogelijkheid tot gebruik van koelkast-vriesvak en wasmachine. In het dorpje zelf is (nog) weinig te beleven maar mogelijk komt er in 2020 een bistro/kruideniertje. Zeer vriendelijk beheer!
Niet goedkoop, wel een gezellige camping. Schoon sanitair, hoognodige boodschapjes te verkrijgen bij de receptie. Snackbar/bistro aanwezig. Appelscha is zo’n gezellig plaatsje!
Prima camping. Voldoende schaduw, enkele plekken met satellietontvangst. € 14,50 per nacht. € 0,50 per douchebeurt. Hartelijke eigenaren! Zijn hier al meerdere keren geweest.
Nette camping, schoon sanitair. Iedere winter worden faciliteiten vernieuwd en/of verbeterd. Zo is een nieuw sanitairgebouw geplaatst en wordt een zwemvijver aangelegd.
Prachtig aangelegde CP met kleine hegjes als afscheiding. Super schoon sanitair. Karin en Anton zorgen voor het nodige vertier, plezier is hier gegarandeerd. Een aanrader!
Mooie CP echter wordt deze aan het eind van de dag dusdanig volgepropt met campers, dat het niet voor iedereen veilig is om weg te komen bij eventuele calamiteiten. Op loopafstand van de Giethoornse grachtjes, waar hilarische boottaferelen plaatsvinden.