@BaerenJosje

Vriendelijke ontvangst door eigenaar. Cp met uitzicht op het veer over het Nord Ost kanaal. Mogelijkheid coor stroom en ook vers water. Zeer rustig Vooral in de avond. Af en toe komt giga schip voorbij. Mooi wandelen.

Sitecode: 91989

Je kunt hier idd een nacht staan met 2 kleinecampers, maar ik ben doorgereden daar deze plek helaas niets te bieden heeft. meer dan 2 ster is het voor niet waard

Mooie locatie. Prima ruime cp. Mooi bosgebied waar hond ff lekker kan rennen en naar zee te lopen. Åhus op loopafstand met leuke haven, restaurants.

Mooie grote camping met alle faciliteiten en zelfs een hondendouche. Zeer vriendelijk en attent personeel. Enige minpuntje voor mij, en vooral mijn hond, is dat er geen echte mogelijkheid is om de hond echt los te laten lopen, zoals duinen of een bosgebied. Daarom voor ons maar 4 sterren.

Dezee cp is een weldaad voor de rust! Diverse mooie cp tussen de bomen. Sommige met zicht op hé meer. Ook voor de hond een geweldige plek, want er zijn genoeg uitloop mogelijkheden en plaatsen waar de hond in het water kan. Sanitair ook top. Voor ons echt de moeite waard

Ik heb hier enkele dagen met mijn hond samen gestaan en een hele mooie tijd gehad. De Nederlandse eigenaresse doet haar uiterste best het iedereen naar de zin te maken. Mooie, niet grote, camping met klein haventje. Goed sanitair en de mogelijkheid om een kleinigheid te eten. Ook voldoende wandel mogelijkheden, die ik op andere plastsen wel gemist heb. Voor mij een dikke 5 sterren waard en als het lukt, kom ik zeker nog eens terug.

Een hele mooie en vooral rustige omgeving om te wandelen en te overnachten. Camperplaats bij ingang park was vol, maar vooraan is ook plaats genoeg en die vind ik een aanrader.

Snap vorige review niet. camping heeft mooi schoon sanitair en alles functioneert goed. Stond op plaats langs de weg, maar kwam later erachter dat langs het meer ook plaatsen zijn. Receptioniste liet mij zo omruilen en plaatsen waren niet duurder. zeer mooie locatie!