@Baffo59
- 1984
Gebied aan zee, smalle plaatsen, elektriciteit en niet-drinkbaar water op de plaats, voldoende sanitaire voorzieningen, douches voor € 0,50, geen schaduw, oké voor airconditioning, bar en minimarkt in de buurt, goed
Sitecode: 19803
Het is september, een strategisch punt om de kust van S.Foca naar Otranto te bezoeken, tegenover het fietspad en op 200 m van het strand met het restaurant Rokamel (ik raad het aan), een gebied met basisvoorzieningen en de hoffelijkheid en beschikbaarheid van de manager Pino en zijn vrouw, € 30 inclusief elektriciteit en lossen/laden, op 2 km van S.Foca, uitstekend om te winkelen en een motor te huren, ik raad het aan.
Het is een parkeerplaats vlakbij het strand, dat deels gratis en deels betaald is. Restaurant Rokamel is een echte aanrader vanwege de redelijke prijzen en het uitstekende eten. Het ligt ook op korte afstand van de fitnesscentra San Foca en Roca Vecchia.
Zeer schone buurt met voorzieningen, vriendelijk en behulpzaam personeel, 10 minuten van het centrum, gewoon de straat oversteken en je bent op het strand. Aanbevolen
2 camperplaatsen met uitzicht op de weg (de wereld gaat voorbij), geen service. Ik raad het af