@BafloBill
- 2021
BafloBill heeft genoten! prachtige ruime plekken aan het water! top en schoon sanitair! vissen voor de deur. wifi ok! Sandra is een topper! we zouden maar 1 weekend maar een week later begon het te kriebelen en waar we er weer. net als onze gezellige buren uit Lelystad. wij komen zeker terug! Sodom is prachtig! domino pizza kwam het bestelde eten brengen. mooie promotie op RTV Noord!
Wat een top lokatie! wat een rust! Heerlijk geslapen! top douche, ruime plek, top wifi, wat wil je nog meer! Staat er top zeer verzorgd bij, zitje waar je mede Camperpark kan spreken. Afval scheiden. Check in automatisch idem stroom aan. Hulde! Baflo Bill komt zeker terug! prijs mag omhoog, niet verder vertellen!
keurige CP, leuke dame bij de receptie, mooi bestraat, goede wifi, sanitair top, zo op het fiets naar centrum, winkelcentrum aan de overkant de moeite waard. Karlovy Vary zeer de moeite waard! Baflo Bill zegt:! wij komen graag terug!
mooi gelegen op eilandje in de Moldau. zo met pontje naar de wal en met tram 17 naar duet centrum. ook op de fiets goed te doe. Tsjechië kent voor 65 plussers overal een aangepast tarief! wifi goed, zoek zelf stekkie, rustige jongeman bij de entree. The Italians een prima restaurant! niet goedkoop wel ok! Baflo Bill komt graag terug!
super toffe camperplaats.BFlo Bill heet genoten van Hannover en zijn indrukwekkende centrum.prachtig giga winkel paradijs in hartje stad. zo op devies of eenvoudig met detram. Schaffer heeft s ochtend de verse broodjes klaar staan. prima sanitair, wifi en stekkie. Eervolle vermelding voor Tino Ferner de top medewerker die of hielp de binnenverlichting te maken . hulde! komen graag terug! Giga Elbe Park bezoeken waard!
BafloBill vond de prima lokatie voor dagje Hannover. Geen wc maar de rest is top ookde wifi. zo met de fiets of tramde stad in!
Baflo Bill was hier begin oktober geweest. alles was top behalve de wifi. mooie omgeving. restaurant top!
wat een top lokatie! uiterst vriendelijk ontvangst!! we staan op plek: 1, hoe leuk is dat? het groen keurig verzorgd. schoon sanitair. Baflo Bill komt zeker terug!
super! top camping om Amsterdam te bezoeken! goed sanitair mooi uitzicht over het water! wij komen graag veel vaker! Baflo Bill zegt top!
Baflo Bill heeft genoten! Kasteel de Gaar in Haarzuilen geweldig, Oudewater schitterend! de CP top! wij komen graag weer!
top lokatie! voetbaldorp van NL! aan het water super uitzicht schoon en goed sanitair wij komen weer groet baflo Bill
CP dikke prima! Baflo Bill komt terug! zo op de fiets naar Bad Zwichenahn.
super leuk ontvangst met kadootje! plek ruim! zo bij strand en alle fietspaden! sanitair oud maar schoon, prachtig op de fiets naar Naaldwijk en the Mall of Holland in Leidschendam. Scheveningen en Kijkduin je bent er zo! mooiste spetterpark ter wereld gezien! wat super leuk! nix te zeuren? ik hou niet van honden…. iedereen heeft een pppp………de hond….
Prima CP, alles netjes, top wifi, goede staanplaatsen, leuke Laura, goede douche, zo in Alkmaar Bergen en Egmond. niets te zeuren? ehhhh ja een uur moeten wachten om binnen te komen…. gesloten van 12 tot 13 uur….Goed bedoelde tips: koop kraantjes ipv drukknop, (even handen wassen en kraan blijft maar stromen), douche met tijdknop die je niet kan uitzetten (in 2,5 minuut klaar en word nat bij het drogen). Baflo Bill komt graag terug! Genoten!
top lokatie! keurig netjes! top sanitair en ruime plek aan het water! wifi super! Baflo Bill komt zeker terug!
wat een geweldige camping is dit! top en netjes zowel groen en sanitair, grote plekken, prima douche, super uitzicht, zo in sluis en cadzand, verlichting ‘s avonds sfeervol, vrolijke eigenaar hoe komt hij aan zo’n knappe vrouw? de wifi nog top en dan 12 sterren!
prima camping, schitterend uitzicht, schoon sanitair, prima restaurant, op bepaalde tijd afval brengen, top maar ruim ook de afval bij de toegangsweg ff op! Buren met buscamper betalen 48 ik alleen 56 ehhh ja klopt we hebben aanbieding met plek en twee personen voor 48! mevrouw wilt u bij mij slapen? dat scheelt 8€!
9€! kaartje halen in het zwembad, prima CP,zonsopgang het fietsje in de stad, Circus Knie was schitterend, prima voor 1/2 nachten!
Sitecode: 61980
keurige CP, alles wat je nodig bentbus er, EuroSpin en Lidl vlakbij net als het centrum. je moet wel 12€ muntjes hebben anders dreigt de dame met de politie!
12 sterren! Beste CP op Sardinië! wat een uitzicht, ruime plek, zonsondergang wauw, super douche ff lopen meer dan waard! en natuurlijk de prachtige Gorropu kloof wandeling gedaan! 4 dagen spierpijn! de moeite waard! kom heeeeeel graag terug!
top camping, schaduw, ruime plekken, direct aan het strand, aardige mensen! vooral de Capo di Cantina, de lieve mensen waarbij devhele dag mocht mee-eten! Ik kom donders graag weer!
struikrovers! je komt aanrijden en treft een meisje aan een tafeltje. alleen CP zonder service 12€ ‘s avonds loop ik 200 meter verder en…… daar zit de CP waar ik naar toe wou…… Pas hier voor op! daar is ook het mooie strand!
beetje gehaaide verkopers, stroom houtje touwtje, plek ruim, uitzicht formidabel! kom graag weer!
de weg er naar toe is anders dan de prachtige camping! flamingo’s voor de deur, top zwembad, strand prachtig, restaurant keurig! kom graag terug! zat wel vast in het zand bijhet zwembad, top geholpen!
de site was top, de CP netjes, per dag 2€ extra betalen als je met PIN betaald vreemd, zo in Alghero op de fiets, ook grot bezoek in de buurt.
prima camping, echt top! zelfs de wifi! is top, schoon sanitair, zandstrand! Jammer dat ik een lage tak niet zag op de achteruitrijcamera…..
BafloBill stond hier18/6/24 wat een topplek! wel de camperplaatspaal geraakt bij het achteruit rijden. gegeten op camping( vanaf VP linksaf). geen afvalbak. top voor1 nachtje!
we hebben enorm genoten! prachtige ruime plek aan het water! sanitair is prima! helaas moesten we verplaatsen naar de camperplaats. maar wat geeft het als je iedere dag op de fiets onderweg bent! heerlijk gewandeld naar het dorp met Jumbo en pizzeria. op de fiets naar Geesteren, Hellendoorn, Nijverdal en Ommen. Baflo Bill komt vast terug.
prachtige nette camping! ruime plekken, goede WiFi, verzorgd terrein, schoon sanitair, ruime plek op gras, zo in de stad, zo op het strand, aardige gastvrije ontvangst! snackbar en op 5 km fietsen van het Telstar stadion, daar gaan we vrijdag 3 punten halen! Baflo Bill komt graag terug!
BafloBill stond er heden! keurig verzorgd! super netjes! hulde! zelfs een hovenier die even het groen een voorjaarsbeurt geeft, zo op de fiets in de stad! En dan ineens een naar belletje van thuis…. bah…. net thuis…..we komen graag gauw nog eens! toppers!
Baflo Bill vond het echt een schitterende CP. Uiterst aardige ontvangst, mooi uitzicht over de haven, vlakbij het centrum.. Waarom piept de koelkast? mijn stekker zit in de elektrapaal bij onze plek…ehhhh? ineens een briefje dat deze paal niet werkt ehhh. Elektra moet je apart via een zuil inkopen…. Dat was ons niet verteld… € 23,50 + 4 € stroom…… sanitair is echt top, maar stroom apart verrekenen is niet gastvrij! Hoort niet op deze pracht CP
dikke prima! zo de weg weer op! netjes sanitair!
prima plek! heerlijk uitzicht! zo op de fiets in het dorp! uitmuntend Chinees Vietnamees restaurant! goedkoop en heerlijk! toilet in de parkeergarage net als de betaalautomaat!
heerlijke winter camping! top sanitair heerlijk warm en de douche met heerlijke harde straal! skibus voor de deur, en warm zwembad! semmeln in de shop!
we waren er opnieuw! prima plek mooi sportcomplex de Felsenkrller een grote aanrader om heerlijk te eten! wat een prachtig tentje! wienerschnitsel 16€
prima camperplaats vlakbij het mooie centrum van Roermond. de fietsknooppunten vlakbij. sanitair prima. op de muur heerlijk uitzicht over de Maas. BafloBill komt graag nog eens langs!
8 sterren! Wat een gastvrij ontvangst! Ruime plekken, schuur voor de Ebikes, eigen App, korting op horeca, broodjes bestellen (en vergeten op te halen), sanitair keurig! WiFi wordt steeds beter en onze Sas gaat voor 100% tevreden gasten! En… weer gelukt! BafloBill komt graag weer!
8 sterren! Toplokatie! Prima ruime plekken. Zeer schoon en ruim sanitair! Heerlijk uitzicht en zo in hartje Meppel! Uiteraard komt Baflo Bill graag weer! Hulde gemeente Meppel!
Door vele enthousiaste verhalen kwamen wij naar de stadscamping. De ligging om de stad te bezoeken, geweldig, met het pontje. De stad super! Wij zijn duidelijk minder enthousiast over de drassige plaatsen, rijplaten waren nodig om droog de camper te halen. had het veel geregend? Nee. Het verouderde sanitair zonder wc papier en douchen 4 minuten 1 euro. 29€ per nacht! Bij 2 nachten krijg je een camping plek, anders op de rij bij de ingang!
onze verwachtingen waren hoog, vele vrienden waren al geweest en kwamen zeer enthousiast terug…. onze verwachtingen ruimschoots overtroffen! Baflo Bill heeft genoten! kraakhelder sanitair, plek aan de stromende rivier, gezellig dorp op loopafstand, het groen zeer verzorgd, heerlijk zwembad! eigenlijk 5 + 2 (J&T) = 7 sterren!
wat een prachtige CP! de reis vanuit Baflo aan Zee naar Oud Alblas was absoluut de moeite waard. wat een schitterend uitzicht! keu de boules arena voor de deur! kraakhelder sanitair. strak gemaaid gras. keurige ondergrond. zo op de fiets naar alles! de Biesbosch, Dordrecht, Rotterdam, Alblasserdam. van de giga drukte in een paar kilometer in een oase van rust, Vertoeven bij Verhoeven een dikke 10! extra ster voor mamma!
wat een heerlijke CP! we hebben genoten! wat een uitzicht en zo op de boot naar Vlie! wij komen zeker terug! Baflo Bill zegt doen!
super plek vlakbij boot Texel en centrum Den Helder. sanitair top Goedlachse beheerder zeer vriendelijk. dagje fietsen op Texel een aanrader, net als eten bestellen bij Da Gino super heerlijk! Baflo Bill komt zeker weer terug!
geweldige CP vlak bij het centrum, keurig sanitair en top incl elektra. gezellige jachthaven! prima ruime plekken! Baflo Bill komt graag nog eens! !
en opnieuw was Baflo Bill in Warten, mooi weer? dan Warten! Een prima plek aan het water, de Pontjesfuetstocht met 5 verschillende overtochten, schitterend! De start voor de deur! De goedlachse havenmeester, mooie kerel! wijnkoper terug!
heerlijk verblijf gehad in het mooie Midwolda, keurige ruime plek, stroom, broodjesservice en entertainment voor de gasten, heerlijke paprikaschnitzel op het terras. Baflo Bill komt graag nog eens terug! Een paradijs voor kids, wauw wat een schitterende waterglijbaan!
prima tikkie verouderde camping, wel schoon, mooie plek met uitzicht over de straat van Messina, elektra via stekker in een kast met slot, raar afscheid de eigenaresse had een enorme ruzie met een gast…. ik stond er bij en ben eerst weggelopen en vervolgens weggereden, zonder 0,70€ elektra af te rekenen. Baflo Bill komt vast nog eens terug
prima eerste CP onderweg naar Sicilië! keurige plek, stroom, goede satellietontvanger, gee n sanitair, wel water en afvoer, naast zwembad en lopend naar het centrum. Baflo Bill komt terug
Sitecode: 19280
lekker zwembad, mooi uitzicht, 25€, wijnproeverij kost 15€ pp of 40€ per camper, organiseer zelf gratis proeverijen, prima op de fiets naar Rimini, veel onkruid hoort in Italië
wat hebben we genoten! tijdens onze reis 21 locaties aangedaan, maar bij Mauri was het top! zeer gastvrije ontvangst, prachtige plek met uitzicht over het meer. rondje meer gefietst 58 km erg mooi! sanitair erg schoon! toiletpapier WiFi op het terras! hele dikke prima! Baflo Bill komt graag terug!
ruime plekken, veel haarspeldbochten naar beneden. busje naar centrum, goed georganiseerd park. niet goedkoop maar wel goed! heerlijke douches! Baflo Bill komt graag weer!
wauw wat een top lokatie! super gastvrije ontvangst door de boer zelf! Baflo Bill komt vast terug! wat een uitzicht! heerlijke plek!
bizar mooi stadje, barok. cava grande schitterend met veel haarspeldbochten! de CP helemaal dikke prima! gratis busje naar centrum. Maria een schatje zegt Baflo Bill!
het was even zoeken, maar voor een nachtje dikke prima. bus naar de stad. 20€ veel wilde katten bah! Baflo Bill vind het fietsen naar de stad prima te doen🏅! kerk must see!
keurige camping om Agrigento en de tempel vallei te bekijken. eenvoudig maar netjes. zo met de bus naar de stad en tempels.
de jongemannen de poort speelt alle taken! wereldgozer! niets is te veel! hij rent voor je uit! deze man verdient een aparte vermelding, held di Parma! plek prima, centrum op de fiets je bent er zo! dikke prima voor 1 nacht! 20€ keurig! Baflo Bill zegt top!
dikke prima! keurige strandcamping met alle mogelijke voorzieningen! pas op stenen gooiende boefjes, zwaai en tijd door nooit stoppen! op de fiets naar Marina di Pisa erg leuk! leuk personeel!
Full speed ahead! wat een geweldige camping! uitzicht over de zee en het zwembad! brood zo uit het winkeltje op je ontbijtbordje. nieuw sanitair! warme douche inclusief! zeer gastvrije receptie dames! lopend naar Cefalu! met de bus naar Palermo 22€ koopje! Baflo Bill komt heeeeeeeel graag terug!
wat een gastvrije ontvangst, prima camping! nieuw sanitairgebouw met uitstekende douches! pizzeria eenvoudig meer heerlijke pizza! zwembad. Baflo Bill komt graag terug! plek 13 super, heerlijk wat een rust! eigenlijk 6 sterren!
ondanks de twee dagen regen een prima verblijf gehad in Zutphen! prachtig centrum zeg! een paar minuten fietsen vanaf de Heicohoeve. vooral de speciaal biertjes bij café Camelot waren super! prima ruime plekken, hottubs, goed verzorgd sanitair. Baflo Bill komt vast nog eens terug!
Heerlijke camperplek in het mooie Lonneker! Ons eerste uitstapje van het jaar. bah de kachel in storing…. vroeg onder de warme wol. Prima verzorgd sanitair. Dorp met bakker en eettentjes op loopafstand. Heerlijke fietspaden! Enschede en Oldenzaal vlakbij op de fiets. Baflo Bill komt graag weer!
Door ziekenhuisopname moesten we annuleren, nee wij geven geen geld terug. dan komen wij graag in het voorjaar. nee u moet voor 1 november komen anders geldt ons aanbod niet meer… onvriendelijk we wonen in Noord Groningen. Tips: zet een pijl op het bord waar de boatshop is gevestigd, stop met muntjes voor elektra, WiFi voor 5€ per dag en niet werkt…. maar sanitair schoon in 5 dagen niet gebeurd! Top: het uitzicht, fietsen in de regio, eettentjes!
prachtige lokatie! heerlijk aan de stromende rivier. super lekkere verse broodjeszaak ochtends. prima sanitair, Slovenië was een verrassing zo mooi! 1 aandachtspunt 46€ voor camper en 2 personen is veel te veel.
top lokatie! mooi aan het water!
mooie plek prima waterpas zo in het centrum voelt heel gastvrij ik zeg dikke prima!
als je voor een camping staat met 4 sterren mag je wel wat verwachten…. nee dus 48,60€ voor 1 nacht met z’n tweeën? da kann man eine Woche stehen bei dem Bauernhof in Kassel! te kleine vieze wc’s, veel te weinig, het staat hutje mutje op elkaar. de buren moeten de stoelen weghalen morgen anders kunnen wij er niet uit, zeer gehorig! nee absoluut geen vier s sterren en 48€ waard! doorrijden naar de prachtige camperplaats bij het station!
uitstekende camping met alles erop en eraan! op de fiets naar Split top Bandje voor warm water moet je tegen, wat ik dacht, de condoomautomaat houden… ik word ouder…. heerlijk strand, zwembad, winkeltje, restaurant, bootverhuur, topplaats 121 op het strand!
keurig ontvangst! zeer schoon sanitair, plek aan de rivier top, restaurant top! bootje, ligstoelen gratis! eerst Mostar zien en dan Green Park! keurig netjes dikke prima! deze kant maar op! van harte aanbevolen en geen aandelen….
8 sterren waard! de naam komt overeen met de werkelijkheid! zeer gastvrij ontvangen, als je wat wil drinken schrijf maar op. heerlijk aan stromende rivier. top restaurant even verder Old Mill maar vanavond gaat de eigenaar zelf vis bakken. wat een paradijs op aarde! perfecte sfeer van vakantie zonder zorgen
een hele dikke prima. ruime plekken, fijne roltrap naar het strand ( medio 2046) aardig welkom zeer behulpzaam sanitair netjes prima om Dubrovnik te bezoeken leuk strandje
prima camping zeer netjes verzorgd leuk strandje alle plekken uitzicht op zee sanitair geweldig nog nooit zo mooi gezien stonden hier 4/8 - 6/8 baflo Bill komt graag terug
mooie lokatie erg duur 50€ per nacht 2 personen en camper,sanitair schoonmaak erg kleine toiletten. uitzicht prachtig. zo de zee in.
12 sterren! leuk, leuker, leukst! even de brug over en rechts… gelijk staan aan het water van de stromende rivier. fietspad naar het prachtige centrum. fantastisch zeebaars gegeten. pompje stuk och wacht we bellen even…. en wat kost het stroomgebruik en water? helemaal nix nakkes nada! dikke dikke prima! hulde!
Baflo Bill zegt: 24€ 2 volwassenen camper en stroom. het groen is slechtvonderhouden. plaats grootbrengen en bijna vlak. 2€ WiFi prima doorreisplek op weg naar Montenegro
Baflo Zbill zegt: wat een top lijstje voor onze eerste stop! zwembad voor de deur, keurig toilet en douche! ik zeg dikke prima voor 8€ incl camper twee personen en stroom! 3 km van de A7! hier komen wij weer!
Wat een super camperplaats! 5 sterren! Top sanitair, gezellig dorp, donders mooi uitzicht, pontjestocht op de fiets, super havenmeester! Baflo Bill komt zeker terug!
eigenlijk meer dan 6 sterren waard! wat een top lokatie! gastvrije ontvangst! gelegen aan de Costa ter Apel! direct met onze camper aan de rand van het goudgele strand. kraakhelder sanitair. beachbar met cocktails, prachtig zwembad, hier komen we zeker weer!
Uitstekend verzorgde camping, ruim opgezette plaatsen, kraakhelder sanitair, een zeer gastvrij ontvangst! Eigenlijk 6 sterren! Een schitterende omgeving, zo de natuur in! s Ochtends verse broodjes van de bakker! Louter leuke gasten! Baflo Bill komt vast terug Natasja!
prima camping om met je camper te staan! heerlijke omgeving om te fietsen of te wandelen. Haarlem Zandvoort IJmuiden het groene hart, Leiden, Den Haag, Scheveningen, Katwijk en Noordwijk zijn vlakbij! Baflo Bill komt vast nog eens terug!
Hier komen wij zeker terug! keurig gemaaid veld, ruime plekken, prima en schoon sanitair en gezellige buurman, de SPARTA fan! De volgende keer de eerste biertje(s) van Baflo Bill Jan!
14/4 stond Baflo Bill , hier. dik voor elkaar, heerlijk uitzicht, passerende trein. WiFi prima. water vinden lastig. grote kuil net voor de deur, verder dikke prima!
wat een heerlijke camperplaats! we stonden vlak bij de brug, wauw wat een fantastisch uitzicht over het heerlijke water en langsvarende boten. wij komen graag weer eens bij je staan Kim! super bedankt! Baflo Bill
12/4 stonden we op de Heidi en Mus camping❤️, door onze vrienden aanbevolen! Schitterend gelegen aan het zonovergoten strand van de Vecht. top verzorgd groen, kraakhelder sanitair, vriendelijke en gastvrije ontvangst! dicht bij het centrum. top fiets en wandelmogelijkheden. Hier komt Baflo Bill zeker terug!
wat een geweldig mooie plek! heerlijk uitzicht, prachtige plaatsen. centraal voor vele uitstapjes. wat een gastvrij ontvangst van onze Saskia, 7 sterren! heerlijke eigen gemaakte appelsap. kraakhelder sanitair! bakker komt langs. louter leuke gasten. Italiaans bestellen? Bella Hawin bellen. TV en tafeltennis in de schuur. wij komen zeker weer!
we waren hier vrijdag 10 december, wat een prachtige lokatie wat een keurig warm en schoon sanitair! wij komen zeker terug! lid van de Wendy fanclub!