@Bailey-Bee
Lid van Campercontact sinds 2020
2020
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
echt een goede prijs, slechts twee busjes ter plaatse, dus dit heeft echt ondersteuning nodig tijdens deze vreselijke tijd. Mijn enige suggestie is dat het personeel dat er niet was tijdens ons verblijf deze tijd zou moeten gebruiken om de staanplaatsen en planten enz.Opruimen, omdat het er moe en verwaarloosd uitziet.
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
erg duur en geen van de bewoners draagt een gezichtsmasker, ze houden niet van toeristen. het is een sloppenwijk.
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Beste site in de omgeving vlekkeloos schoon
Fantastische super schone en mooie kleine stad. Enige reden niet 5 * is geen chemie of water. Zeker de moeite waard om te stoppen.
De zeer onbeleefde receptioniste marcheerde naar me toe 'WE FULL GO', de boerderij ziet er goed uit, maar kan niet meer beoordelen omdat ze duidelijk een slechte dag had. Lijkt niet veel in de directe omgeving.
Echt behulpzaam personeel. zeer schone plaatsen in sommige delen heel dicht bij elkaar. De site is geramd, dus ga er vroeg heen. 5 minuten lopen naar de stad.
zeer kleine plaatsen maar zeer schoon sanitair. 26 € zelfs op ACSI. Het personeel moet glimlachen!
gewoon ok voor 's nachts parkeren.Niets meer.
Sitecode: 20704
personeel zeer behulpzaam en spreekt Engels zoals je zou verwachten. Standplaatsen niet briljant en erg druk en omdat het vol Duitsers was, geen manieren of respect voor anderen.
Uitstekende en redelijke prijs, helaas hebben de gratis laders buiten het soasta-gebied het gebied misbruikt en het MH-punt volledig vernield, waardoor de Chem overstroomde omdat ze niet zouden betalen voor faciliteiten. gisteravond telde ik 30 busjes buiten freeloading.