@Bakbeest_on_tour

2000

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Leuke camperplaats tussen de bollenvelden. Dichtbij het strand, Lisse, Noordwijk aan zee. Ruime plaatsen en goede faciliteiten. Vriendelijke eigenaar.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Prima camperplaats voor een bezoek aan Stralsund. Op de fiets is het 10 minuten fietsen. De camperplaats is een beetje kaal maar redelijk ruime plekken en voorzieningen zijn goed. Bij de receptie is heerlijk bier te koop. Aanrader.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Mooie camperplaats in de haven. Het was vrij druk dus kleine plaatsen. De voorzieningen zijn in het havengebouw met een code die je van de havenmeester krijgt. Mooie omgeving om te fietsen en wandelen. Het is vlakbij het strand met fantastische zonsondergang.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Op zich redelijke camperplaats maar voor €30 vonden wij dit te duur. 90 liter water voor €1 kwam neer op 10 liter. Wel centraal voor de stad maar verder niet bijzonder.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Hele mooie camperplaats op het terrein van een hotel/restaurant met ruime plekken. €15 en verder alles tegen betaling. De weg is redelijk druk en gehorig maar tegen de avond rustiger. Vlakbij meertje en wandel- en fietsroutes zijn in de buurt.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Prima camperplaats vlakbij het strand. Ruime plaatsen met alle voorzieningen. Water en electra betalen met munten aan zuil. De weg is hoorbaar maar ‘s avonds niet druk.

Mooie camping bij een boerderij met ruime plekken op 7 km fietsen van het meer. Grijs water legen kan alleen met emmer. Chemische toilet punt aanwezig maar geen water om te spoelen. Erg vriendelijke eigenaresse. Mooie fietsroutes.

Prima CP net buiten de camping. Het toiletgebouw van de camping mag worden gebruikt. Direct aan het meer en heel veel mooie fietsroutes. Vers water, grijs water en chemische toilet zuil net nieuw.

Leuke en mooie camperplaats met zwembad en prima toiletgebouw. Chemisch toilet alleen legen via de automaat (€2). Het dorp heeft een supermarkt, bakker en een paar andere winkels. De kabelbaan ligt net voorbij het dorp met mooie wandelingen. Mooi uitzicht op de bergen. Online js de beschikbaarheid te controleren.

Prima CP/camping. Het was heerlijk rustig na twee dagen Praag en op 15 min fietsen van Cesky Krumlov. Alle faciliteiten aanwezig. We hebben genoten.

Goede camperplaats bij wijnboer. Ruime plaatsen en uitzicht over de druiven. Mooie omgeving. Water tappen, lozen en wc legen aanwezig.

Prima CP achter de winkel van een wijnboer. Douche en toilet aanwezig. In de winkel aanmelden. Vriendelijk. Vlakbij kasteel Ledice en meerdere restaurants en winkels. Mooie omgeving en meerdere wijnhuizen.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een mooie CP die nog niet helemaal af is. Vriendelijke eigenaren en zeer ruime plekken midden in de natuur. Leuke douche en wc in een omgebouwde container. Zeker de moeite waard en wij komen zeker terug.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima CP om Keulen te bezoeken. De tramhalte is 400m lopen en na 10 min stap bij de Dom uit. Met de fiets is het ook 10 min langs de oevers van de Rijn. Betalen bij de automaat met munten of briefgeld. Water tappen ligt buiten de CP. Elektriciteit 0,80 voor 1 kWh. Een aantal plaatsen zijn te reserveren en is aan te raden want het kan druk zijn. Zie ook website.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima CP net buiten het dorp bij klein meertje. Betalen met munten of EC betaalpas, geen Nederlandse betaalpassen. €8, water 0,10 per 10 ltr. Stroom ook apart betalen. Rustig.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Het is een erg mooie CP voor wandelen en fietsen in de Eifel. De CP heeft water, grijs water lozen en chemisch toilet legen. Verder heerlijk rustig in de natuur. De automaat werkt alleen met EC kaart en geen Nederlandse betaalpassen. Er kan wel betaalt worden bij het bezoekerscentrum dat vlak bij de CP ligt.

Leuke kleine camping met een fantastisch uitzicht. Het zwembad is heerlijk en plaatsen zijn ruim. De eigenaar verkoopt zelfgemaakte olijfolie en wijn. Het sanitair is gedateerd. Qua ligging een van de mooiere campings waar wij zijn geweest in Italië. Er rijdt een bus en tram naar Florence.

Prima camperplaats voor de doorreis naar Zwitserland en Italië. Het dorp heeft een oud centrum op loopafstand met een supermarkt en meerdere restaurants. Betalen kan alleen met munten.

Hele mooie camperplaats met zeer vriendelijke ontvangst in een mooie stukje Nederland. Ruime plaatsen en rustig. Wij komen hier zeker terug!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Een pareltje in het groene hart met zeer hartelijke ontvangst op de boerderij Maria hoeve! We hebben ons uitermate goed vermaakt en genoten van het uitzicht over de velden, de nabijheid van mooie fietspaden en het water. De camperplaats heeft ruime plekken, is goed georganiseerd en alle voorzieningen zijn aanwezig. Onze dochters hebben genoten van het knuffelen met de kalfjes, de melk uit de tap en het softijs. Wij komen zeker nog eens terug!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Leuke camperplaats nabij het dorp. ‘s Nachts rustig en overdag veel lawaai van motoren. Electra en water met munten en camperplaats via app.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prima CP op 1 km van het kasteel met alle voorzieningen. Er loopt een fietspad langs de CP naar de abdijkerk in St. Benoit dat ook de moeite waard is. de CP ligt langs de loire. wij hebben genoten van ruime plekken waar het s avonds erg rustig is.

Mooie locatie bij een Schloss en groot park. €5 moet in een envelop worden gedaan bij de ingang waar ook het water vulling is. Mooi gebied nabij winkels.

Fantastische CP op een toplocatie. Geen voorzieningen maar wat een uitzicht! De zonsondergang is spectaculair. Je kan water vullen en legen inclusief chemisch toilet in Ribe.

Goed verzorgde camperplaats met ruime plekken. Je moet een pasje kopen waarmee je water etc kan kopen. Wanneer er nog tegoed op het pasje staat kan je dat bij vertrek teruggestort. Mooi locatie om Rømø te verkennen.

Het is een mooie locatie direct aan het water. Bij het havenkantoor iets verderop kan je betalen (€20), water vullen en legen en chemische toilet legen. Er is de mogelijkheid om een pasje te kopen om gebruik te maken van de toiletten e. douches. Er zijn een stuk of 8 electra punten en WiFi. Fredericia is niet veel bijzonders.

Heel mooie CP met chemisch toilet leeg punt maar geen water vullen of legen. Dat kan wel bij de CP in de haven. De plekken zijn direct aan het water met fantastisch uitzicht. helaas geen bruinvissen gespot. het dorp is ook best aardig en je kan langs het water naar de haven en net dorp lopen. Een aanrader.

Prima CP voor een bezoek aan Castellane. Uitzicht over Roc en direct in het centrum. Supermarkt en bakker op loopafstand. Veel zwerfafval.

Mooie CP tussen de bomen met voldoende schaduw en uitzicht op de bergen rondom. €10 + €3 voor elektra. Het gezellige dorp Castellane ligt op 5km. Broodjes service bij de vriendelijke eigenaar. Het meer ligt op 1 km.

Prima grote camperplaats met alle faciliteiten en dichtbij strand, winkeltjes en een leuk centrum. We betaalde €20 inclusief elektra. Erg aardige ontvangst bij de receptie. CP ligt aan een haven.