@Bakker
Eerst moet je jezelf registeren. Daarna moet je via de QR-code boeken. Dat lukt allemaal maar het betalen is onmogelijk. Niet via Appel-pay, niet via de creditcard. Steeds krijgen wij de melding server-error. De camperplaats was ook helemaal leeg, geen wonder!
Zeker geen Topplatz! Veel autoverkeer van de botenbezitters langs de campers. En dan ineens een groot zwart schip vlak voor je camper getakeld. Het is een behoorlijk prijzige camperplaats dan mag je ook een mooie plek en rust verwachten. Je moet letterlijk voor alles bijbetalen, zelfs voor het reinigen van je toilet. De 15€ is alleen voor de camper, zonder het aantal personen. Als je een boot hebt zit je hier goed, daar is alles op gericht.
correctie: plaatsen 1 t/m 10 is zonder en plaatsen 11 t/m 20 is met elektrische aansluiting.
Tot onze grote schrik verscheen laat op de avond tegen 23.00 uur een behoorlijke groep illegalen in een poging een andere camper open te breken met een koevoet. Dankzij een oplettende mede camperaar werden zij verjaagd. Hierna zijn alle campers onmiddellijk vertrokken. Er is geen camerabewaking en het is dus een onveilige camperplaats.
Een prachtige camperplaats met alle voorzieningen op een mooie rustige plaats in een park. Eén electrapunt was defect, hebben wij gemeld bij de gemeente en de volgende morgen al hebben ze het gerepareerd. Top! Op loopafstand van het centrum, het theater en de rivier de Vecht. Je kunt er geweldig mooi fietsen. Het enige minpuntje is dat er maar 4 plaatsen zijn. Mogen er best een paar meer zijn. Een topplaats!
Eigenlijk kun je het geen camperplaats noemen het is een mix-parking. De bezoekers van Padel Apeldoorn parkeren naast je camper (gratis) hun auto’s. Je kunt je camper hier (betaald) parkeren meer niet. Heel jammer dat er geen mogelijkheid is voor aan/uit.net. Het is het allemaal net niet.
goede parkeerplaats met rechts achteraan een functionerend elek punt. voor overnachting betaalden wij 15 pln
dit terrein was aan beide zijden afgesloten. gebruik het andere parkeerterrein aan de overzijde van de weg. daar is rechts achteraan ook nog een functionerend elek punt.
ook na lang zoeken hebben we niets kunnen vinden. geen bordjes, geen poort om aan te melden. niets, nada. bestaat waarschijnlijk niet meer.
We hebben een stroomaansluiting gevonden bij het oude washokje en water beneden bij het oude hotel. Verder staan we er wel rustig naast de beek.
Makkelijke plek aan het haventje. 1 waterkraan was aangesloten. Nergens elektra maar dat hindert niet. leuk wandelen langs de promenade.
Leuke plek maar lastig te bereiken. Bij Giovanni is achteraan op de parkeerplaats de stortplaats voor de toilet en het aansluiten van de waterslang voor het vullen van de watertank.
De voorzieningen op deze lokatie zijn defect: geen stroom en geen water. Zo te zien al geruime tijd.
Een mooie nieuwe camperplaats, aan alles is gedacht behalve aan goede wifi, die is gewoon slecht. Op fietsafstand van Kinderdijk en de waterbus naar Rotterdam. Door de slechte wifi 2 sterren minder.
Prachtige camperplaats met een mooi weids uitzicht. Bijzonder vriendelijke en behulpzame beheerders. Heel leuk en gezellig de kippen en de geiten in de weide voor je camper. De dieren lopen de hele dag heen en weer, dus altijd wat te kijken. Neem wel je fiets mee!
Fijne en mooie nieuwe cp. Heel rustig gelegen. Afvalwater lozen is lastig en schoon water innemen kostte ongeveer 50 ct voor maar een paar liter water. Helaas is het systeem een beetje stuk.
Mooie nieuwe cp. Wij waren er op de nationale feestdag en dan is het feest in de blokhut 100 mtr verderop. We zijn weggevlucht!