@BakkerCalifornia
Lid van Campercontact sinds 2026
- 2000
Sitecode: 195925
Zeer goede plek om Pogliano te bezoeken. Vooral als je zelfvoorzienend bent want sanitair zit tegen ondergrens met maar 1 douche en dixie chemisch toilet. Pitches voor de rest helemaal in orde. Eigenaars zeer vriendelijk.
Sitecode: 19702
Hier sta je heerlijk in de schaduw van de citroenbomen. Er zijn een beperkt aantal plekken waarmee de rust is gegarandeerd ondanks dat je vlakbij het drukke leven van Sorrento en Positano bent. Allemaal goed met de fiets te bereiken. Zowel de mannen als de vrouwen hebben de beschikking over een toilet en een douche die goed schoon zijn. Kortom een idyllisch plekje die ik sterk zou aanbevelen mocht u in de omgeving zijn.
Wat een heerlijke plek met een prachtig uitzicht. Er zijn zowel plekken met als zonder electriciteit. Voor grotere campers is plaats bovenaan de camping en voor buscampers meer beneden wat best een uitdaging is, zelfs voor onze 4 motion. Heerlijk bad om in af te koelen, huisgemaakte wijn en olijfolie te koop, redelijke wifi. Kortom zeker de moeite waard.