@Balduinaustria
- 1990
- Citroen Andere Andere
- 1990
- Ander
Leuke plek op een boerderij. Water en elektriciteit ter plaatse. Aardige eigenaren. Alles zoals al beschreven. Sommigen slaan hier ook langer hun "tenten" op, een goed uitgangspunt voor fiets- en wandeltochten op de Lüneburger Heide.
Dus we zijn, zoals altijd, verrast door de "zeuren" of je een kampeerder bent of niet! Deze plek is niet geschikt voor glamping! En voor wie luxe campers heeft is het hier misschien te makkelijk omdat ze niet "gezien" worden. Er zijn veel vaste kampeerders, maar wel op hun eigen staanplaatsen. Een enorme weide voor 1-2 overnachtende gasten, meestal vlak, maar wiggen zijn een voordeel. De sanitaire voorzieningen zijn functioneel en zeer schoon, maar oud.
Sitecode: 92009
Prima plek voor zelfvoorzienende kampeerders. Verdeeld in individuele "baaien" met veel ruimte voor privacy. Picknicktafels en vuilnisbakken aanwezig en mooie vergezichten. Zeer rustig alleen af en toe hoor je verkeer van de straat, maar niet storend. Zulke plekken zouden er meer moeten zijn. Er is ruimte voor 5 - 6 Womo's, LET OP: Wiggen zijn noodzakelijk!
Een droom van parkeerplaats! Zie foto's..... Elektriciteit mogelijk. Geweldig uitzicht op zee!
Een geweldige plek op het platteland! Volledige rust... De eigenaar erg aardig en probeerde hard. Kan deze plek alleen maar aanbevelen. We verbleven hier voor een nacht op doorreis.
Sitecode: 91912
Zeer mooie pitch. Zoals reeds geschreven, prijs DKK 100,- zonder stroom voor 1 nacht, met stroom DKK 120,-. Tuinbanken voor gebruik, weidegebied begaanbaar, zelfs als het regent. Betaling via envelop bij de vissershut aan de overkant van de straat. Een topplek voor doorreis. We hadden geen voorzieningen nodig, vandaar alle sterren.