@BalticCamper
- Eura Mobil Integra Andere
- 2006
- Integraal
Mooie verzorgde eigen parkeerplaats in de tuin. Elektriciteit en water aanwezig. Alleen voor campers tot 4t en 7m!
Zeer aardige en behulpzame uitbater. Elektriciteit, toilet en douche inbegrepen in de prijs. Broodjesservice, winkels op loopafstand. Met de S-Bahn bent u in ongeveer 30 minuten in het centrum. Het openbaar vervoersnetwerk in Berlijn is geweldig. We zullen terug komen.
Oke voor een nacht, helaas een beetje gehorig omdat in de woonwijk op een gemengde parkeerplaats. Het is prima gratis. Elektriciteit (max. 1500W) 1€/8u. De "Große Aue" (niet de Weser) is vlakbij.
Geen SAT-ontvangst mogelijk. SAT kan via de kabel naar mobiel worden verzonden.
Prijs nu 15 € / dag Elektriciteit € 2 We vonden het te hoog en reden door.
Sitecode: 11952
Registratie in het Heidenhaus.
Een parkeerplaats van de sportlocatie, maar geen RV-park. Iets verder naar beneden is een parkeerplaats waar je gratis kunt staan. Zeer stil.
Unaufgeräumter landhuis, honden niet welkom.
Boten en trailers worden opgeslagen op de "parkeerplaats". Geen toegang tot het meer. Geen SAT-ontvangst.
Sitecode: 11956
zeer mooie plaats met een goede prijs / prestatie verhouding. Helaas, de satellietontvangst van jaar tot jaar wordt steeds erger, omdat de bomen groeien aan de zuidkant. Hier kunt u gaan heel mooie wandeling langs de Ilmenau of start fietsen. Een kano huren is in de buurt, evenals winkels en restaurants.
Om te overnachten in orde. Vrij drukke parkeerplaats. Supermarkt in de buurt. Twee stroomaansluitingen, sleutel tegen 20 euro borg in het zwembad, met 4 ampère. Op dit moment is dit de opslaglocatie voor de wegenbouw.