@Balu1
- 1995
We vonden dit kleine plekje voor € 8 per nacht met behulp van gps-gegevens. Je hoort de hoofdweg boven je, maar 's nachts wordt het rustiger. Let op de elektriciteitsmeter. Het kost € 1,50 voor 2 kW voor 6 uur. Je kunt ook extra geld inleggen om de nacht door te komen.
€ 5 voor elektriciteit is grensoverschrijdend. Er is geen aan-/afvoer.
Voorbeeldige schone parkeerplaats. De geleende slagboomsleutel kunt u bij het verlaten van de ruimte in de brievenbus achterlaten. Voor een bezoek aan de oude binnenstad, ca. 800 m, ontvangt u bij aanmelding een stadsplattegrond.
Kleine, fijne, rustige parkeerplaats met elektriciteit, toilet, aan-/afvoer van 8.00 tot 18.00 uur € 5. Overnachting gratis.
De socialisten hier in de gemeenschap gaan gewoon verder. De overnachting kost € 25,-, € 2 voor de douchemunt, de douche gaat pas om 09.00 uur open. Het afvoeren van toilet en grijs water kost € 4,-. De kapitalisten uit het Westen kunnen hier dertig jaar na de val van het communisme werkelijk worden opgelicht. Het is jammer, de plaats is historisch gezien erg interessant Baloe