@Bambi2001
Lid van Campercontact sinds 2019
2020
8 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
De locatie is mooi. Waar voor je geld bij 30 euro zeker niet. De enige camping die we hebben bezocht zonder wc-papier of zeep in de toiletten !!! 1,50 euro om te douchen. Een enorme tent naast onze camper stond een centimeter verderop. Niet erg onder de indruk
De vrouw bij de receptie was onbeschoft en vijandig vanaf toen we aankwamen. Ze probeerde ons 15 euro te vragen voor elektriciteit voor 2 nachten en veranderde het toen ze werd uitgedaagd. Ik bood aan om een boek achter te laten voor andere klanten om te lezen en zij trok een gezicht en zei dat ik het in de vuilnisbak moest gooien. Pas op !
Dit zou een nul zijn als het mogelijk was. De locatie is prachtig. Normaal gesproken doe ik geen beoordelingen tenzij ik daartoe gedwongen ben. De dame bij de receptie vanaf het eerste moment van haar ontmoeting was vrij onbeleefd tegen ons. Ze probeerde ons 15 euro aan te rekenen voor 2 dagen elektrisch. Toen ik dit vroeg, veranderde het plotseling. Ze krabbelde iets anders op het bonnetje. Wat jammer vind klanten natuurlijk niet leuk !!!!
Mooie rustige omgeving met een prachtig uitzicht. 2 minuten lopen naar een klein dorp. Alle faciliteiten. Betaal bij toeristeninfo of laat geld achter in een envelop en post op toeristische info als je buiten openingstijden bent. Wij waren de enige camper hier !!!
Prijs is 23 euro zonder elektrisch en 26 met. Niet 14 zoals geadverteerd. Naast een avonturenpark voor kinderen !!!! Smalle staanplaatsen zonder plaats om op bovenste niveau te keren. Dichtbij een mooie stad lijkt mij de enige bonus. Niet de prijs waard naar mijn mening. Schrijf normaal gesproken geen recensies, maar deel deze bij deze gelegenheid.
Fantastische locatie zo dicht bij het strand, de invalsweg onverhard en een beetje hobbelig, maar het hangt ervan af op welke manier je binnenkomt, geen probleem als je het rustig aan doet. Bracht erg druk met dagjesmensen op de zondag, we arriveerden zaterdagmiddag en het was was stil. Al met al geweldige tussenstop.
Aad de eigenaar is zo erg vriendelijk, gastvrij en geeft graag informatie over plaatsen om te bezoeken / restaurants enz. De locatie is rustig, onder de dennenbomen met een prachtig uitzicht op de bergen en het oude centrum van Altea. Goed gebied om te fietsen, wandelen en sightseeing. Altea la Vella slechts 5 tot 19 minuten lopen