@Banja
Sitecode: 19699
Ideaal om even doorheen te reizen👍 Dankzij de stad❗️❗️
zeer fijne sauna! Ik vind nog steeds dat de ruimte niets mag kosten bij gebruik van de thermaalbaden! maar € 7 is nog steeds prima.
Veel te duur voor een parkeerplaats bij een thermaalbad (je krijgt niets voor je geld) als je die tenminste gecompenseerd krijgt met je bezoek aan de thermale baden. Thermenbezoekers hoeven geen parkeergeld te betalen!
Leuke plek, (alles is nog nieuw) maar waarom slechts twee STERREN, betaal voor toiletten! Zo schandalig, de kaart voor het gebruik van de toiletten vereist een borg van € 5, als je hem opwaardeert met € 3, als je gewoon je handen wast, is € 1 weg! Elke keer dat je naar het toilet gaat, verlies je € 1💩🤯😭 Nou, het is hier niet zo leuk!
een mooie PARKEERplaats geen parkeerplaats! erg mooi en rustig! leuk om te wandelen met een hond!
Een mooie rustige plek! de terreinwachter was erg aardig! wij komen zeker nog een keer terug
een heel leuke plek! Zeer rustig 's nachts?
Een hele fijne PARKEERPLAATS 😃 Alles wat je nodig hebt voor een verblijf met een camper❗️❗️ ZEER MOOIE OPERATOREN❗️❗️❗️🍻🍻 En super hondvriendelijk !! een echte aanrader🤩🤩🤩
een hele fijne plek! helaas altijd vol 😭
een geweldige plek dat is alles wat je erover kunt zeggen ️❗️
Een hele mooie pitch! Veel te snuffelen voor honden! Aardige hovenier, zekering eruit, komt direct langs als je belt!! Had zich ingespannen om ons te helpen omdat de zekering steeds uitging (zat op de kabel)
een zeer mooie plek en zeer schoon en rustig! Een prachtig park direct aangrenzend om te gaan wandelen
erg leuk👍👍
al wat je nodig hebt!! schoon en vriendelijk
zeer schoon en vriendelijk personeel!!!
Geweldig plek!! heel proper!!
zeer rustige plek om te verblijven! in de brouwerij ben je erg aardig
Een hele fijne plek! alles aanwezig voor jong en oud! heel aardig personeel!!!
heel luid! ligt direct aan een zeer drukke doorgaande weg!! Aan- en afvoer is goed! helaas geen vuilnisbak!!!! niet eens een kleintje waar je de hondenpoepzakjes kwijt kunt!!
Geweldige plek voor hondenliefhebbers !! Heel aardig personeel! Duidelijk geen toiletafvoer (gratis gebruik van toiletten in het hotel) maar alles wat je nodig hebt voor een paar nachten! Water en elektriciteit aanwezig. 👍👍👍
erg mooie plek !! erg rustig in het weekend!
Sitecode: 11941
Leuke plaats !! Voor twee nachten geweldig
Super plek !! Alles wat je nodig hebt!! Zeer mooie terreinwachter !!!!!!
Super leuke plek !! Heel rustig doordeweeks, heel levendig in het weekend volgens de eigenaar. Ideaal voor gezinnen met kinderen, maar ook voor jongeren die een fijn weekend in een tent willen beleven.
Top
Super gastvrij !!! Alleen aan te bevelen met het gebruik van het wellnesscentrum, volledig ontspannend !!!
Geweldige plek l !!! PRESTATIES Top !!!
Geweldige plek voor tussendoor !! Geweldig voor scheepsminnaars !!!!