@Barbany
Lid van Campercontact sinds 2019

Voor ons de TOP ontbreekt er niets, presenteer alle diensten, supermanagers die ervoor zorgen dat u zich thuis voelt! Ideale plek om "los te koppelen"
Lidl supermarkt parkeren, handig om te winkelen en korte stop. Zeer schoon
Klein gebied met grindbodem, slechts 4 kolommen voor elektriciteit, gratis laden en lossen. Het parkeren wordt betaald met scratch en stop (10 € voor 24 uur). Zeer mooie plek, grote speeltuin ideale plek om te wandelen en fietsen rond het meer
Gebied aan de waterkant van Varese, zelfsluitend en grasbodem, verlicht en onder videobewaking. Huidige € 1 voor 12 uur. € 1,50 voor 3 uur parkeren alleen te betalen met munten. Van 9 tot 10 is er een vrijwilliger voor het inwisselen van munten en eventuele vragen. Supermarkt op 700 meter en winkelcentrum met bioscoop en een fitnessruimte met zwembad op 2 km
Ideaal voor de nacht, rustige plek, asfaltplein met verlichting en videobewaking, nuldiensten, leuke stad, we waren er op een avond tijdens de kerstperiode.
Camper van dealer tuin, gratis laden en lossen, geen elektriciteit
Porphyry yard, zonder diensten. Handig voor kort verblijf.
Handige rustruimte om de Certosa, toiletten en bars te bezoeken met vriendelijk en hartelijk personeel. Gratis lossen en laden, grindplaatsen met stroom inbegrepen in de prijs. Zeer schoon maar met weinig schaduw, normale prijzen.
TOP !! Er ontbreekt niets, warme douches, toiletten, wassen, afvoer en water laden in het veld, overal orde en schoonmaak, dit alles beheerd met professionaliteit en sympathie !! Super aanbevolen 10+