@BarbaraLensen
- Gezin met kinderen (12+)
- 2010
Mooie camping. Vooral als je aan het water kunt staan. Leuk om te suppen en zwemmen, maar er staat wel een sterke stroming. klein speeltuintje. sanitair prima. supermarkt op 10 minuten lopen
Voor ons te groot. veel kinderen en herrie ook van skelters. Voorzieningen voldoende maar niet écht schoon. Veel wind vanaf het water. kinderen vinden het hier wel leuk. Café en terras aanwezig.
een kleine camping aan het water. Het kleine café en terras is fijn om wat te drinken. ook ontbijt is mogelijk om te boeken. Water geschikt voor kleine kinderen. het sanitair is verouderd maar redelijk schoon. alle voorzieningen aanwezig Je kunt ook een motorbootje huren. helaas was deze verhuurd toen wij er waren.
Prachtige camping aan het water. Zo’n 60 plaatsen en veel vaste plaatsen. Gescheiden van elkaar. Helaas bezetten de vaste gasten wel de mooiste plekken aan het water maar toch ligt het terrein er mooi bij en er is voldoende schaduw. Sanitair eenvoudig maar schoon. Je kunt zwemmen en er ligt een prima steiger en er zijn bankjes langs het water. Ook een bbq spot. Kano en roeiboot verhuur aanwezig.
Omdat alles in Bled vol zat zijn we hier terecht gekomen. Omdat dit voor de meeste gasten alleen een overnachtingsplek is wordt het extreem vol gezet. Meerdere gasten staan nu vast en kunnen er pas uit als hun voorganger vertrekt. Ik verwacht dat het geen probleem is morgenochtend, maar nu is het gezellig vol.... Toiletgebouw is eigenlijk te klein nu.
Schitterende plek voor een overnachting. Prachtig onderhouden veld. Douchen en wc kan bij het hotel vd eigenaar tegenover het veld (van 6-22) Er is water stroom en men kan broodjes bestellen voor het ontbijt of ontbijten op het terras vh hotel. Diner mogelijk tot 22.00u. Heerlijk veld voor onze kinderen om even te rennen! Honden toegestaan. We betaalden 18€ voor camper en 4p.