@Barbetsontour

2022
8m
Halfintegraal
Bezit

prachtige kleine camping. Met onze camper van 7.5m + fietsendrager was het even passen en meten . De receptie was gesloten maar een gast zei dat je een plekje kon kiezen en dat er s avonds wel iemand zou zijn. Niemand gezien en omdat we maar 1 nacht daar wilden blijven zelf even gebeld de volgende ochtend. (Alleen Franstalig). was allemaal geen probleem. zeer sympathieke beheerder was er binnen 10 minuten.

fijne mooie camping. we waren er in 2008 ook al eens. Overdag wel veel geluid van de drukke weg ernaast als je aan die kant van de camping staat, maar s avonds en snachts gewoon rustig.

camping is open vandaag. receptie open van 16:00- 18:00u open staat er. Niet dus. arriveerden om 16:10. niemand aanwezig. bellen naar een aangegeven nummer. Oké doen we maar heeft weinig zin want we horen de telefoon in de receptie overgaan. voicemail verwijst naar de website waar ik het zelfde nummer zie. half uur gewacht en toen verder gereden

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Voor de tweede keer hier gestaan. heerlijke plek, zeker als je met honden bent. fijn bos naast de Camperplaats. Goed en schoon sanitair. zeer vriendelijke ontvangst.