@BarendSlappendel
- 2014
- Dethleffs Globebus T 6
- 2019
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Goed afgebakende plaatsen. Weg ernaar toe met kuilen even oppassen. Vorige bezoeker Jan... dacht dat die hier met 30 km over het terrein kon rijden dat is pas gevaarlijk. Geef toe het is wat krap met een beetje geduld prima te doen. Mooie bosrijke omgeving met veel wandel en fiets routes. Kasteel intree beetje aan de hoge kant. Plaats mooi met gezellige terrasjes met heel gevarieerd eten.
Na vele keren hier geweest tezijn blijft dit een uitstekende plaats om te verblijven. Gunstige prijs inclusief WiFi, toeristenbelasting en stroom 16 amp. Mooie uitvalshoek voor wandelen en fietsen of helemaal niks te doen. Het is een actief boeren bedrijf zelfs in drukke tijden bijna geen last van heb. Bij interesse wil de familie je vanalles vertellen over het boeren bestaan. In de schuur lees, info en artikelen van eigen land verkrijgbaar.
Hele mooi plek om te verblijven. Alleen de coördinatie kloppen niet. Verleden jaar rond maart zijn we ook hier geweest de omgeving en streek is geweldig.
Vergeleken met verleden jaar 25 feb 23 toen we hier waren was het armoedig onverzorgd. Nu de muren van voetbalveld fris geschilderd de parkeerplaats opgeruimd een nieuw hek langs de afgrond. Lijkt erop dat de serviceplek ook een beurt gekregen heb. Op zondag als er wedstrijd is kan het druk zijn met auto's. Hou het schoon bij de weg een vuilcontainer. Iets op de weg omhoog uitzichtpunt en wandelroute langs.
Op dit moment een mededeling van gemeente voor gebruik water. Alleen voor campers te gebruiken niet voor locale wegens droogte. Kan een wrijving worden voor camperaars en locale wij wel zij niet. Hoop dat het flink gaat regenen dan is het probleem opgelost.
Prima plek om je water bij te vullen en te lozen grijs en zwart via het kleine klepje in rooster loosplek in de weg. Even naspoelen graag. Kan ook overnachten ter plaatse wij hebben alleen gebruik gemaakt van service. Voelt ook niet prettig aan om te overnachten. Bij vertrek kijk uit dat je niet centrum ingaat met onze 7 1/2 meter ging het net pas op deluifels en balkons. Buitenom geen probleem veel korte drempels.
2023
Prima plaats om te overnachten op gravel. pickncktafel en grilplek aanwezig. Vissen toegestaan met dagkaart 20 Sek QR code op bord bij schuilplaats. De eerste plek is dicht bij de weg verkeer hoorbaar. weinig verkeer in de avond s nachts niks, rustig geslapen. Als je verder door rijdt via de onverharde weg kom je op meer plekken ook met schuilplaats en picknicktafel. Houdt het schoon halverwege de weg een droogtoilet. Neem je afval mee.
loosplek voor wc cassette defect buiten gebruik. Voor doorr eis goed genoeg. E6 is wel goed te horen.
Is er niet meer. Opgebroken Afgealoten.Gaat ook niet meer terug komen volgens werklui die bezig zijn. Wij zijn door gereden naar picknick plaats met lozen grijs en water bijvullen. toiletten zijn gesloten en gril ivm onderhoud toen wij kwamen. kan wel er staan voor overnachting. Cami Del Mes d'Agusti Casimos. Parque Torre Seca 39.718373 -0.726390
2 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden