@BarettaPink
Prachtige plek met uitzicht, 10 minuutjes fietsen vanaf het pontje naar Tiengemeten. Zeer vriendelijke havenmeester. Zo'n 5 camperplaatsen beschikbaar met een stukje gras en een picknicktafel, incl stroom, gemoedelijke sfeer, recreatieveldje om te zwemmen op 5 minuten lopen, schoon sanitair met uitstekende douche. Absoluut een aanrader!
Ruime plekken met wijds uitzicht over de weilanden en koeien. Mooie zonsondergang te zien. Ontzettend fijn dat ik tot in de middag kon blijven staan om nog even te werken in mijn camper. Zeer schoon sanitair. Mooie fietsomgeving met Breukelen om de hoek. Ik kom graag nog eens terug.
Mooi, rustig terreintje midden in het bos, ruime plekken met genoeg privacy. Ik kwam op de bonnefooi en er was nog plek. Opvallend veel andere soloreizigers. Sanitair is basic, eigen wc rol meenemen, maar gelukkig wel onbeperkt warm water. De uitkijktoren over het Kootwijkerzand staat om de hoek, prachtig! Het enige jammere was dat ik op een plek met stroom niet kon aangeven dat ik geen stroom afneem en daardoor ietsje duurder uit was.
Prima camperplaats met mooi uitzicht maar 35 euro voor een nachtje voor 1 persoon is echt véél te duur!! Ik kwam na 18u aan, zwembad was rond 19.30u al dicht toen ik nog even wilde afkoelen, erg jammer. Wel erg leuk dat je 's avonds mee kunt eten, zeker aangezien je in the middle of nowhere zit, maar dat hoeft de prijs van de camperplaats niet op te drijven. Ik begrijp echt niet waarom dit zoveel moet kosten.
Topplek aan het water en gezellig terras van Koken vlakbij. 19 euro excl stroom voor 1 persoon. Prima sanitair ook met douches zonder muntjes.
Voor €12,22 inclusief stroom prima plek voor een nacht maar het stadje stelt weinig voor. Twee krappe zitwc's maar de douches en wastafels waren daarentegen wel erg netjes. Wasmachine aanwezig. Ruime plekken (vrije keuze) met bomen. Vriendelijke receptie. Op dinsdagavond werd er gezellig gedanst op het dorpspleintje.
Prima plek voor een nacht. Mooi ruim veld met bomen en uitzicht op Murat, superschoon en mooi sanitair, speeltoestellen voor kinderen (en ook midgetgolf en tafeltennis), bbq, picknicktafels... Kosten zijn 15,50 inclusief stroom. Het enige irritante is dat je bij de automaat voor 5 euro een CCP-pasje moet aanschaffen (als je dat nog niet hebt, waar ik het nut totaal niet van in zie). Tot slot, volg de bordjes, want Googlemaps stuurt je verkeerd.
Sla deze camperplaats over: voor €5,80 sta je heerlijk op de naastgelegen camping 'A la ferme', 10 minuutjes lopen van het centrum van Salers. Voor stroom betaal je 3 euro nogwat extra. Ruim veld. Aanrader!
Mooie (gezins)camping met uitzicht en broodservice, wij betalen €26,70 voor 2 kampeerbusjes en 2 volwassenen op een plek. Lekker zwembadje en leuk dorpje! Snackbarretje op de camping is tot 21u open. Een bezoek aan Fontaines Petrifiantes is zeer aan te raden.
Sitecode: 1986
Tip: Voor 8 euro per nacht sta je véél mooier een paar minuutjes verderop bij camping Aire Naturelle de Camping de la Plantade, aanrader.
Toen ik aankwam (na 19u) was de receptie helaas al dicht. Geen voorzieningen behalve stroom maar met een geleende toegangscode kon ik gelukkig terecht bij het toiletgebouw van de camping ernaast. Locatie top, verder zou ik hier niet graag langer dan 1 nacht staan. Prijs is 12,50, gemakkelijk te voldoen bij automaat.
Vriendelijk ontvangst en zeer goed betaalbaar (11 euro voor 1 persoon zonder stroom). Sanitair is inderdaad erg vies, ondanks dat er wel elke dag een hogedrukspuit doorheen gaat. Grasveld lag vol met ganzenstront. De locatie is echter wel zeer goed.
Mooie plekjes aan het water met klein strandje voor kinderen. Goed aan te fietsen naar Amsterdam. 23 euro voor 1 persoon is prima prijs (7 euro p.p. bovenop 16 euro voor de camper). Eigen wc rol meenemen. Fijn dat er een vriezer en koelkast staan voor koelelementen. 4 douches is inderdaad wat weinig maar daar zit ik niet zo mee. Ik heb het hier prima naar mijn zin!
Prachtig wijds uitzicht, mooie fietsomgeving, goed sanitair, zeer gastvrij. Ik kom graag nog eens terug!
Prachtige ruime plekken, hete douches zonder muntjes, mooie fietsroutes nabij, zeer vriendelijk ontvangst, vrij uitzicht, knusse spelletjeskamer, uitzicht op paarden. Aanrader!