@BarettaPink
2022
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden

Prachtige plek met uitzicht, 10 minuutjes fietsen vanaf het pontje naar Tiengemeten. Zeer vriendelijke havenmeester. Zo'n 5 camperplaatsen beschikbaar met een stukje gras en een picknicktafel, incl stroom, gemoedelijke sfeer, recreatieveldje om te zwemmen op 5 minuten lopen, schoon sanitair met uitstekende douche. Absoluut een aanrader!
2 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden

Ruime plekken met wijds uitzicht over de weilanden en koeien. Mooie zonsondergang te zien. Ontzettend fijn dat ik tot in de middag kon blijven staan om nog even te werken in mijn camper. Zeer schoon sanitair. Mooie fietsomgeving met Breukelen om de hoek. Ik kom graag nog eens terug.
Mooi, rustig terreintje midden in het bos, ruime plekken met genoeg privacy. Ik kwam op de bonnefooi en er was nog plek. Opvallend veel andere soloreizigers. Sanitair is basic, eigen wc rol meenemen, maar gelukkig wel onbeperkt warm water. De uitkijktoren over het Kootwijkerzand staat om de hoek, prachtig! Het enige jammere was dat ik op een plek met stroom niet kon aangeven dat ik geen stroom afneem en daardoor ietsje duurder uit was.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden

4 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden

Prima camperplaats met mooi uitzicht maar 35 euro voor een nachtje voor 1 persoon is echt véél te duur!! Ik kwam na 18u aan, zwembad was rond 19.30u al dicht toen ik nog even wilde afkoelen, erg jammer. Wel erg leuk dat je 's avonds mee kunt eten, zeker aangezien je in the middle of nowhere zit, maar dat hoeft de prijs van de camperplaats niet op te drijven. Ik begrijp echt niet waarom dit zoveel moet kosten.
Topplek aan het water en gezellig terras van Koken vlakbij. 19 euro excl stroom voor 1 persoon. Prima sanitair ook met douches zonder muntjes.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden