@Barkingmad
Lid van Campercontact sinds 2019
Geweldig plekje voor de nacht op weg naar buiten Rome. Rustig. Klein dorp. De parkeerplaats heeft een waterdispenser. Plus een tweede dispenser voor bruisend water! Lief. Het is in wezen een parkeerplaats voor maximaal 24 uur. Geen verbodstekens voor kampeerders.
Redelijke plek om te overnachten op onze route naar Pisa. Toilet beschikbaar buiten begraafplaats. Basic. Stil.
Geweldige kleine site. Goede uitvalsbasis voor treinen en busreizen naar Cannes, Nice en Monaco. Schone maar oude voorzieningen.
Heel goed. Vrij. Water en beide afvalstoffen. Korte wandeling naar de stad met een geweldige bakkerij. Aanbevolen
Goede camping. Niet goedkoop maar schone faciliteiten. Warme douches. Lekker rustig
Sitecode: 19372
Goede kleine camping, hoewel raar parkeren naast een zwembad. Goede vaste maaltijd in het restaurant en betrouwbare elektriciteit. Vriendelijk personeel. Gratis brood en pannenkoeken in de ochtend
Sitecode: 19374
Fantastische camping. Geweldige faciliteiten. Brood leveringen. Tajine leveringen voor het avondeten
Sitecode: 19003
Niet geweldig. Moe en badkamers grimmig. Wasfaciliteiten laten te wensen over. Ok als je je van facilites gebruikt. Elektriciteit bleef kortsluiten. Niet goed
Mooie site. Schoon en vriendelijk. 65 dirhams per nacht. Betere waarde dan sommige sites waar we in Marokko hebben verbleven. Busrit naar Sidi, een leuk stadje. Mooie grote percelen. Warme en krachtige douches. Goede wifi op de site. Buiten het seizoen dus zwembad gesloten. Aanbevolen.
Sitecode: 19026
Geweldige camping. Een oase in de waanzin van Marokko. Fantastische douches, zowel warm als krachtig. De extra kosten waard. Mooie lommerrijke percelen, leuk restaurant. Zeer vriendelijk personeel dat Engels spreekt. 100 DH voor taxi naar de stad. Kan niet genoeg aanbevelen.