@Barmentloo
- 2024
September 2026
Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
Een prima camping om de stad Torun te verkennen. Je kunt er lopend of fietsend naar toe. Terrein is goed sanitair is prima en wordt goed schoongehouden. Afwasplekken wat afgelegen maar goed. Wasmachinemogelijkheid. Lekker broodjes bestellen bij het restaurant opde camping. Enige nadeel is het lawaai van de weg en de trein.
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Sitecode: 42074
Goede locatie om het kasteel te bezoeken. Mooie, vrij uit te zoeken campingplaatsen rondom een vijver n met zicht op het kasteel. Sanitairgebouw wat verouderd maar wel schoon. Met oordopjes is het geluid van de weg en het spoor goed te doen. WiFi-code geeft verbinding zonder internet. Daar heb heb dus niets aan. 130 PLN voor kleine camper, 2 personen en elektriciteit.
Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
Het is fijn om dicht bij de stad en 2 mooie musea een plekje te vinden maar voor wat je ervoor krijgt is het erg duur. 33,50 er nacht. 2 wc en 2 douches en 2 wastafels in kleine container. Niet heel schoon maar wel te doen. Nachten waren vrij rustig. De 2 welkomsbiertjes waren wel erg leuk.
Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
Mooie camping met er schoon en mooi sanitairgebouw. Leuke kleine keuken beschikbaar met eetruimte. Boven in het gebouw ook een zitkamer met tv. Dicht bij het centrum (800 m) en prima basis om de omgeving te verkennen.
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.