@Baron-56
naar de nacht toe wordt het stil. de klokken van de kerk zijn best charmant. water aan een klassieke fontein. lozen grijs water gratis. op twee verschillende momenten gestaan.
Niet kamperen. Kamperen verboden.
rustig en grote stalplaats. 13€ in de enveloppe (zondet elektriciteit) bosgeur. heerlijk.
een plek helemaal off-grid weg van alles en iedereen. slechts toegankelijk met kleine camper. respecteer de plek.
verborgen pareltje voor wie rust en stilte zoekt. geen voorzieningen.
zoals in eerdere reviews: een super behulpzame eigenaar. wat verouderde voorzieningen. prima om vanaf daar naar de volgels te gaan kijken. wij arriveerden er met heel slecht weer. de man gaf ons een plekje voor z’n privaat woning zodat we ‘proper’ in en uit de camper konden. heel attent. hij gaf een heleboel info en tips voor de wandelingen. de papegaaiduikers gaan bewonderen is absoluut de moeite waard! zelfs met slecht weer.
Het is een grote nette parking. Dat klopt. We betaalden bij aankomst braafjes met Marina-App 175 NOK, maar vroegen ons al snel af waarom. Voor elektriciteit moet je nog meer betalen (die werkt wel gewoon ;-). Er is geen sanitair en geen plek om te lozen. Wel is er een waterkraan. Het zicht is mooi. De lawaaierige jeugd moet je erbij nemen. Waarschijnlijk is het beter op de andere camperplek in dit stadje.
men mag er NIET kamperen.
Toilet ok. Niemand aanwezig. Een onveilig gevoel en dus besloten om door te rijden.
Zeer vriendelijke uitbaters. Half zweeds half UK. Ze zijn behulpzaam. Zeker hun Moose farm bezoeken. Je leert er veel van. En een cano tochtje. Mochten gaan staan waar we zin hadden. Scherpe prijs.
Zeer fijne plaats. Beneden wat weinig stroomkasten dus beter lange verlengkabel meenemen. Zwembad un de zomer, springkasteel. Klein restaurant met lekkere pizza’s van 9€ tot 15€. Proper sanitair maar geen toiletpapier. Op wandelafstand van klimmassief.