@Barryburstner
Fijne plek en mooi meertje, fijn dat er hondenstrandjes zijn. Jammer dat de speeltuin naast het hondenstrandje is, zo heb je kleine kinderen en honden alsnog door elkaar lopen. Onze plek (640) was groot en fijn privé, schoon sanitair en douchen gratis (5 min). Vanaf de plek naar sanitairgebouw was wel 250 meter lopen, dus heen en terug heb je al een halve kilometer gelopen:) We betaalden €110 voor 2 nachten (2 pers+hond), heel erg duur.
Geen aanrader met de hond helaas. Wij zochten expres een meer op zodat de hond een beetje kon afkoelen met het warme weer. Honden zijn niet toegestaan op de strandjes en in het meer, dus we waren eigenlijk gekluisterd aan ons campingplekje. De plekken zijn erg lang/diep maar smal en een beetje modderig. Sanitair schoon, receptie was vriendelijk.
Prima camping voor doorreis, moesten een tijdje in de rij staan om de camping op te kunnen. Van 16:00-20:00 inchecken, maar vanaf 16:00 loopt het dus al vol. Tijdelijk sanitair was redelijk netjes, alleen geen spiegels en geen warm water voor de afwas. Wel een fijne warme douche!
Mooi plekje aan het riviertje en genoeg wandelroutes bij de camping! Wel prijzig en veel regeltjes. Wij mochten onze pas (voor gebruik sanitair) niet houden tot de ochtend van vertrek, omdat de receptie pas om 9:00 opent. Hierdoor in de avond en ochtend geen toegang meer tot sanitair, alleen eentje die helemaal achter op de camping was. Sanitair wel schoon, douche kost €1,-. Receptie gesloten 12:00-15:00, dus moesten wachten om in te checken.