@BartBoekhout
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Wij maakten een reservering via de aan/uit app. Bij de entree van de CP staat echter op het bord dat je pas om 1300 uur de inrijcode ontvangt: wat verwarrende en tegenstrijdige info dus. Wij ontvingen overigens keurig een SMS code klokslag 1100 uur via de app met de slagboom code. Mooie plek aan de Maaskant
2021
Echt een dikke 10/10 ervaring. Hele lieve gastvrije familie. Naast de camping runnen ze een restaurant met heerlijke traditionele gerechten. De camping is er nog niet zolang, daardoor is al het sanitair/zwembad nog ongebruikt en zgan. Echt een enorme aanrader!!
2019
Qua gratis service 10 punten voor deze plek. In al onze jaren camperen niet zo goed meegemaakt. de CP doet echter wat steriel aan; ook het stadje met zijn rechthoekige stratenplan is beperkt sfeervol maar wij zijn natuurlijk verwend geraakt na de prachtige dagen die wij recent in Granada doorbrachten.
mooie plek, maar wat een verkeersherrie! uitzicht een 10 maar door het verkeerslawaai een 6
Prima CP. Fraaiuitzicht op de rivier, wel aan een wat drukke weg. Je loopt zo het dorp in, hier is echter weinig te beleven wel grappige straatjes.
2018
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
De camperplek ligt pal aan een doorlopende weg. Niet ons idee van rust. Wij zijn doorgereden.