@BartKelderman
- 2025
- Peugeot Boxer
- 2019
- Buscamper
Super camping! Grote plekken, goed sanitair en lekkere douches. Alles is prima geregeld door de eigenaren. Zeer gemoedelijk en er hangt een relaxte sfeer. Je kunt verse eitjes kopen en ook olie en jam, gemaakt door de buurvrouw. Wij verbleven hier 3 nachten, inclusief Koningsdag. De eigenaar deelde oranje tompoucen uit aan iedereen en het badhuis was met vlaggetjes versierd! Wij komen zeker terug!!
Sitecode: 19678
Wat een prachtige camping!! Prima locatie vlakbij strand en op fietsafstand van stadjes. Mooie beschutte plekken, wij stonden met de camper op een verharde plaats. Luxe sanitairgebouw met goeie douches en een lekker muziekje. ‘s-Morgens rond 8 uur hoor je het tingeltje van de bakker die langs komt.
Prima, camping voor kort verblijf/doorreis. Niet duur. Vriendelijke ontvangst. Er is een restaurantje en een zwembad. Chemisch toilet moest je legen in een oude toiletpot midden op de camping.
Mooie camping met zeer schoon sanitair. Als je slechts een paar minuten wil douchen moet je wel 10 keer op de knop drukken, hij ging heel snel uit. Vriendelijk personeel. Er is een broodjesservice. Camping ligt heel centraal voor alle uitstapjes door de fantastische omgeving! Wij komen nog een keer terug. We betaalden voor 3 nachten inclusief een late uitcheck €93
Zeer vriendelijke ontvangst, de eigenaar probeerde een paar woorden NL te spreken. Broodjesservice, sanitair prima, de douche geweldig!! Vooral vaste gasten met caravans waaraan vaste voortenten stonden en een camperveld met speeltuin. Wij betaalden €34,50 voor 1 nacht
Terrassencamping op een berg. Het was druk en het camperdeel niet heel bijzonder. Sanitair ondermaats. Er was nog een ander sanitairgebouw dat beter is, maar daar moest je dan wel een paar terrassen voor klimmen. Oorverdovend lawaai van krekels, wij vonden dat juist bijzonder en na zonsondergang is het dan opeens stil. Restaurant is bijzonder lekker (gegrilde visschotel)!! Totaal betaalden wij €37,90 voor 1 nacht.
Prima doorgangscamping, vriendelijke ontvangst. Sanitair oud maar schoon, goeie douche. Let op: op navigatie ingeven: Unter Turkheimer Strasser 11. Kleine bistro/bar: we betaalden totaal €4,30 voor een biertje en een glas wijn. Totaalprijs camping voor 1 nacht was €25. Tip: op 15 minuten vind je de Völklinger Hütte (voormalige staalfabriek/hoogovens), die op Unesco Werelderfgoedlijst staat
Alles supergoed geregeld, mooie plek aan de Moezel tegenover brandschoon sanitairgebouw. Op 10 minuten fietsafstand sta je je in hartje Trier. Stroom apart betalen (wij betaalden €3 voor 2 nachten). In totaal waren we €79 kwijt voor 2 nachten.
Wij stonden hier 2 nachten. Bijzonder vriendelijke en behulpzame eigenaren. Toen we vroegen wat de beste manier was om een dagje naar Turijn te gaan, bood hij onmiddellijk aan ons naar het station te brengen en weer op te halen. Sanitair is verouderd maar prima. Toiletpapier, zeep en papieren handdoekjes zijn aanwezig. Wij zouden hier weer komen!
Kleine schattige camping. Bijzonder vriendelijke mensen die hun best hebben gedaan om ons toch onder te brengen terwijl ze vol zaten. 1 nacht mochten we vrijwel gratis op hun eigen erf staan en de volgende ochtend hadden ze een reguliere plek voor ons. Sanitair gedateerd maar schoon. Alleen al voor de moeite en vriendelijkheid 5 sterren! Bakkerij direct naast de camping. Slagerij en supermarkt op 100 meter. Perfect!
Sitecode: 19118
We zijn hier 2 nachten geweest. Nog nooit zulk luxe sanitair gezien, met zelfs een lekker muziekje. Zeer vriendelijke eigenaren. Pal aan de Rijn gelegen met mooie Biergarten. Prima uitvalsbasis voor fietstochtjes etc. Lekker gegeten in Rüdesheim.
Prima camping, heel dicht bij de Rijn met een gezellige Biergarten. je kunt er ook wat eten zoals pizza, flammkuchen. Vriendelijk personeel. Het sanitair is vrij nieuw en erg schoon. Douchen is gratis. Wij waren op doorreis, maar als je wat langer blijft is de camping een prima uitvalsbasis.