@BartKeus
Februari 2026
We hadden ons echt verheugd op deze camperplaats aan een haven bij een leuk dorpje, maar bij aankomst moesten we onze auto papieren laten zien en toen op het kenteken bewijs niet te lezen was dat onze Mercedes bus een camper was mochten we de camperplaats niet op?!! Dit terwijl onze bus wel degelijk als camper bij de RDW geregistreerd staat. We vonden dit bizar en was een grote teleurstelling en snappen het ook echt niet.
Op zich prima doorreis camping. Minpunt: s ochtends ijskoude douches. Pluspunt: restaurant op camping was geopend en er waren burgers en pizza's verkrijgbaar
Keurige camperplaats. Water echter sinds eind november afgesloten, wat gezien het seizoen begrijpelijk is. Maar helaas werkte de elektriciteit ook niet. Naar de tegenover gelegen Marie gelopen maar niet gelukt om de stroom alsnog werkend te krijgen. Jammer want anders perfect doorreis plekje.
2022
3 foto's toegevoegd · meer dan 4 jaar geleden
Het valt niet mee om in het voorseizoen geopende campings langs de "route du soleil" te vinden. Deze ruim opgezette camping met grote staplaatsen die vlak aan snelweg ligt, is heel het jaar open en goed bevallen. WiFi is goed maar betaald. Enige minpuntje was het lauwe douchewater, dat mag echt wel warmer zijn. Maar misschien hadden wij gewoon pech? Camping is via tunnel van max 3 m hoogte te bereiken maar je kunt er ook via een brug komen.
Prachtige camperplaats! Vijf sterren voor de schitterende ligging, de mooie ruime staplaatsen, het sanitair, de rust en het zeer verzorgde en ruim opgezette terrein! Het enige wat beter kan is de wifi ontvangst (nu alleen ontvangst bij het restaurant ). Ook zou het mooi zijn als het restaurant geopend zou zijn en je er bijvoorbeeld brood zou kunnen kopen. Supermarkt en restaurants in Sorbas (20 min fietsen), markt op donderdag.
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

6 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

Het was verrassend om op de terugreis op deze fijne kleine groene camping met kitsch chique allure te belanden! Fijn dat er ook nog kleine campings zijn die wel het gehele jaar open zijn. En dan ook nog met knus restaurant/bar, verwarmde sanitaire ruimte , prima WiFi en top douches. De kok is een meester in schitterende opmaak van de gerechten! Acsi prijs 14,- per nacht & 7=6.