@Bartjolanda
Lid van Campercontact sinds 2026
Sitecode: 19254
grote cp zonder stroom of water. wel een schoon toilet. maar dat gaat om 21:00 op slot. om 8;00 uur weer open. bijzonder is wel dat deze plaats gratis is. we hebben hier rustig gestaan. het dorpje is 300m lopen met een paar restaurantjes. en een hele goede bakker. je kunt ook het kasteel bezoeken. daar zullen wij nog eens voor terug moeten komen
leuke drukke camping. met verwarmd zwembad. we zijn goed ontvangen (in het Nederlands) en mochten zelf onze plaats kiezen. de camping zijn ze aan het opknappen. straks zijn er meerdere plaatsen met eigen sanitair . het sanitair is momenteel 5 douches en toiletten voor de hele camping. erg weinig. maar ze werken hier ontzettend hard om het netjes te houden. ze doen hier ook erg veel voor kinderen. dus als later alles af is zal het een 5⭐️ worden
kleinschalige camping. vriendelijk ontvangst. mooie plaatsen tussen de bomen. sanitair heel schoon. recent gerenoveerd denk ik. ze zijn de camping aan het opknappen. en maken er iets moois van. restaurant is ook open en we hebben daar lekker gegeten. prima doorreis camping. maar je kan hier ook erg mooi fietsen langs het water dus een paar dagen zouden wij hier ook prima vinden
prachtige camping. erg vriendelijk ontvangst. we mochten zelf nog kiezen uit verschillende plaatsen. alle plaatsen zijn groot en heeft zijn eigen sanitair in het grote sanitair gebouw. je moet wel borg betalen voor de sleutel maar die krijg je terug bij uitchecken. er is een zwembad. niet verwarmd maar nu al lekker op temperatuur (27/4) er is een tennisbaan en pingpong tafels en speelgelegenheden voor de kinderen. wij verbleven 2 nachten
Rustige ligging aan het einde van de weg. De zuil voor het lozen van water is erg recent. De ligging is prachtig! Uitzicht op de jachthaven en aan de andere kant is het strand. In de jachthaven zijn een paar erg goede restaurantjes. Echt een aanrader
zeer vriendelijk ontvangst. een kleine simpele camping met 6 plaatsen voor campers. wij mochten nog kiezen tussen de vrije plaatsen . sanitair super schoon en warme douche.