@Bartman58
- 2022
Prachtige plek aan het meertje. Het no camping verhaal betreft de parkeerplek voor de auto/aanhanger van de vissers. wij blijven staan op de tweede plek waar geen aanduiding is wij waren hier 22-06-25
we staan voor de poort 22/6 nog 400kr vanaf morgen 700kr. terrassencamping met er kleine plaatsen. verder ziet het er prima uit. wij vinden dit heel veel geld.
Rustige camping met schoon gemengd sanitair en prachtig uitzicht. Aan de wegkant gestaan maar niet gehoord. De prijs is inmiddels 350 kronen. Stroom, Douchen en Wifi gratis
wij hebben 22/5/23 hier overnacht en kregen een plek op de kopse kant van het meertje. Hoe groot de plek was kan ik niet zeggen maar zeker 200m2. De beste man is een jaar bezig en heeft ALLES voor elkaar. Hebben ook 34 euro betaald en hebben een zeer goede nacht gehad. wij komen er weer.
camping ligt mooi en als je wilt kun je je storen aan het vliegveldje. Mooi schoon toiletgebouw maar geen warm water. Dan de prijs, gister was hij 88euro voor 2 nachten en 80 contant. zonder bon en zo in de achterzak. sMiddags is de receptionist aan de wijn. Komt allemaal heel decadent over maar het water bleef koud. Wij wouden naar Innsbruck en dat is op de fiets goed te doen 7km over het fietspad.
Het sanitair is top. de plaatsen zijn klein.Geen restaurant maar op loopafstand in het dorp voldoende aanwezig. Camping 48 Euro= te veel. ze hebben ook een camperplaats zonder alles,deze kost 28 Euro. dus Leuk maar duur.
voor een Franse municipal camping gaat het er geordend en vriendelijk aan toe. Voor een. acht een perfecte plek. aan het water een mooi uitzicht. Het was niet druk dus het toiletfebouw voldeet volkomen.
De eerste keer op deze geweldig mooie Camperplek. Wij hebben hier alles wat we nodig hebben. zeer vriendelijk ontvangen en aan alles is gedacht. Sanitair zeer netjes, koffiecorner/ ontmoetingsplek, vuurplaats ,hondenveld speelveld gratis goede wifi. Wij komen terug.