@BartvanKeulen

2011

Een locatie beoordeeld24 dagen geleden

Wat hebben Loes en Bart hard gewerkt. In een klein jaar een mooie camperplaats gecreëerd. Met koffie werden we ontvangen fijne douchen en warm water voor de afwas. De campergasten werden tegen de avond ook nog getrakteerd op Empenades wat een verwennerij. Loes en Bart en de kinders succes ,en met jullie enthousiasme lukt het wel.Leuk als fam zo ook een B&B We komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

wat een prachtplek. 8 plekken op het gras 5 bij de boerderij. heerlijke warme buitendouche stroom perfecte WiFi en water en vuilwatertank en wc lozen voor 14 euro .Voor 1 nacht werden er 3 heerlijk gefietst een aanrader zonde dat er zo weinig stonden 10 sterren waard

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

wat een heerlijke plek bij de watermolen vol. 100 meter verder plek genoeg. Door het prachtige park naar het stadje gelopen op de terugweg het kerkje het museum was open bij de watermolen. Een aanrader

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Een fijne camperplek schoon en verzorgd Nicole en Huib fijne eigenaren en elke morgen om 10 uur een kopje koffie wie dat gezellig vind. De ezels en alpacas om de camperplaats geeft een leuke indruk en de toiletten goed verzorgd een aanrader

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

wat een fijne camping voor jong en oud wat zijn de mensen van de camping goed bezig ik kom zeker nog een keer bedankt voor de gezellige sfeer

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

4nachten gestaan bij Sebastiaan de bezige bij altijd druk om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Het sanitair gebouw is wat oud maar schoon en heet water dus perfect. Sebastiaan help je graag ook met onze fietsroute Het waren prima dagen. Bij betalen kregen we nog een leuke ijskast sticker

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

wat hebben we het goed gehad bij jullie. Janka heb me zelfs geknipt. De maaltijd was voortreffelijk met Bier en Sangria en ijs toe. Op mijn verjaardag werden we verrast met koffie en gebak bedankt Janka en Erik voor de mooie dagen

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

jammer maar 5 sterren van ons krijgen jullie er 10. Wat hebben we een heerlijke 9 dagen gehad. Yvan jarig wat een stuk taart heerlijk. De snack en Kippenragout maaltijd bij de warme kachel zo geweldig . ‘s morgens een heerlijk stokbrood door Yvan gehaald niks is te veel het was top. Tot ziens

wat een top lokatie zo schoon en mooi sfeervol Anton en Karin zijn met alles bereid om je het naar je zin te maken Als je het gezellig vind kan je met koffie tijd aanschuiven Karin is zo creatief haar winkeltje heb veel hebbedingen en het gebak niet te vergeten Vrijdag avond naar het fantasie kasteel geweest met Anton die de rondleiding gaf en daarna met elkaar wat gedronken We gingen 3 nachten maar de fietsroutes zo mooi dus 7 nachten

wat een mooie en ruime plekken voor 18,20 schoon en mooi sanitair warm water bij de afwas,stroom en waterkraan bij de camper. En mooi fietsen achter door het hekje kom je uit bij de dijk. Een aanrader

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

wat een fijn verblijf heerlijk fietsen. in de morgen haalt Yvan brood. 2 x in de week kookt Nelly gezellig in de kantine met de campergasten . Vrienden kwamen bij ons kregen 2 makkelijke stoelen. En we mochten in de kantine eten met z’n vieren kachel opge stookt voor ons. ze wilde blijven slapen geen probleem bed opgemaakt geweldig.Jammer we hadden maar 4 nachten geboekt. Volgend jaar zeker meer jullie zijn toppertjes bedankt voor de gastvrijheid

Superplek om naar toe te gaan gastvrij ze willen het helemaal naar je zin maken.De camping was vol jammer we konden maar 3 nachten blijven.Als je naar Zweden gaat en je komt in de buurt echt doen alles super schoon.jullie verdienen 10 sterren

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

vorig jaar geweest hopelijk hebben jullie zaterdag weer een plekje voor ons stonden naast de Belg die assisteerde als jullie even op adem konde komen een TOP plek 👍🏼

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Angela en James wat hebben we genoten om bij jullie te zijn zo gastvrij en de vriendelijkheid spat er bij jullie af. wil je een dag naar Sevilla jullie hebben de oplossing. En James een Michelin ster voor het koken. Jullie krijgen van Bart en Mij 10 sterren. Geef de hond een knuffel van ons🫶👍👏😘

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

een mooie beveiligde camperplaats voor 15 euro sta je perfect schoon toiletgebouw en gratis wasmachine en WiFi perfect. Ook leuk om te wandelen naar het dorpje.Echt een aanrader

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Sterren te kort voor het Kartonnen huis. Gine en David wat hebben jullie hard gewerkt na zo, n grote tegenslag. Je campert in een paradijs jullie willen de campergasten met alles bijstaan. Een rondleiding eerst ,Een gezellig ontvangst borrel 🥂met hapjes met de anders campergasten.Ja jullie hebben met het harde werken iets moois gemaakt ga zo door we komen zeker terug👍

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

wat een geweldige camping toiletgebouw uitstekend schoon ,en douche heerlijke hete straal. stroom word opgenomen zo vertrouwd 4 amp gratis en voor 10 dagen nog geen 2 euro extra. Jammer de 10 dagen zijn om en moeten weer verder.Een grote dikke 10 verdient Mar Azul