@Bartvermeer
- 2013
- Carthago Chic c-line I 4.9
- 2015
- Integraal
Wij betaalden half juni € 32,90 p.d. exclusief electriciteit waar zij € 10.- per dag voor vragen. Douchen kost € 0.50 p.p. Vanwege de drukte is een weiland, dat grenst aan de camping, gebruikt als reserve-veld.
een lange zoektocht eindigde voor een gesloten hek! telefonisch contact leerde ons dat de Nederlandse . eigenaar met vakantie was in Nederland. Op Paraiso was nog voldoende plaats!
Camperplaats niet toegankelijk voor campers >3,5 ton. Ook smalle toegang over een sluis-brug!
Aanmelding is wat ingewikkeld, maar met de geduldige medewerker aan de telefoon is het gelukt. Mooie ruime plaatsen in een prachtig fietsgebied en op loop- en fietsafstand van de stad Tongeren. wij komen zeker terug.
Wij hebben in September onze overnachtingen betaald met onze ING betaalkaart. De receptioniste meldde dat de betaling niet was geaccepteerd en wij hebben toen met een andere betaalkaart betaald. Thuis zagen wij pas, dat de betaling toch 2x was afgeboekt. Na diverse terugbetaal -verzoeken via e-mail, met kopieën van de afschriften, kregen wij een telefoontje, dat we de dubbel betaalde € 30 konden ophalen in Gangelt, 300 km v.v. Gangelt :0 punten
Mooie camperplaats, goed sanitair en water bij alle plaatsen. Goede basis voor mooie fietstochten. Uitermate vriendelijke ontvangst.
Mooi en goed onderhouden plaatsen en jeu de boules baan. Vriendelijk en behulpzaam beheerders echtpaar! Goede fietsmogelijkheden rond Mook, Volkel en verder. Niet mogelijk om te reserveren dus vroeg aankomen!
Prima CP, enthousiaste beheerders, prima Wifi! Mooie fietsomgeving.
Jammer dat de tijden niet kloppen, wij stonden om 12.50 uur bij de receptie en toen zagen wij dat de Mittagsruhe niet van 13.00 uur tot 15.00 is maar van 12.00 uur tot 15.00 uur! Of het de moeite van het wachten waard is, weten wij pas later.