@BasBrand
We werden hartelijk ontvangen. Onze teckel was door het dolle met de hond van de eigenaren. We kregen 2 speciale biertjes. Van het spoor hoor je vrijwel niets. De treinen zijn erg stil. Vrachtwagens op de overgang maken meer lawaai. Echt een top locatie als je zelfvoorzienend bent.
deze plaats is opgeheven.
Er is een lospunt zonder spoel mogelijkheid. het is allemaal defect. Armetierige bende zonde schaduw. Zijn doorgereden naar reguliere camping.
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Rustige camperplaats en prima te vinden. je kan het niet missen, anders nieuwe bril kopen. Werd door bewoner gewaarschuwd dat douche vies is, wel warm water. Het lozen en vullen is wat lastig achter het gebouw onder de camperplaats. ruime gras plaats, bewoners gebruiken het ook als honden uitlaat plaats. Er lag 1 drol en er kwamen veel baasjes met nog veel meer honden langs.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Vrij rustige plaats bij jachthaven. gratis als je geen stroom gebruikt. Ondergrond is hard grind met zandige bovenlaag. Bij regen wat smurrie. Op loopafstand enkele redelijke restaurants, geen culinaire hoogstandjes. Bakker op loop afstand 8 min.
2023
prachtige locatie. heerlijk met bomen die schaduw bieden. Direct aan het strand. De taverna heeft heerlijk Grieks eten. Onze teckel vond het ook prima. De hond van de zoon van de uitbater is dominant. Laat zich directief wel weg sturen. Hond van een vaste gast kan extra aandacht vragen, ging prima. Houd je hond bij je camper. En als je gaat eten houd deze kort bij je. Gaf geen problemen. Wees duidelijk naar hond van uitbater.
Zeer slechte plaats. Nieuwe eigenaar. ga er niet naar toe. We kwamen gelijk met een Duitse Bimobil aan. Er werd gelijk een auto in de uitrit geplaatst. Er werd €40 voor 2 voertuigen gevraagd. Situatie was dreigend, wij wilden niet meer dan €10 betalen per voertuig. Dat was al te veel. Er zijn geen voorzieningen. Drassig grasveld en blaffende pitbull.
Heel eenvoudige camperplaats. geen voorzieningen. Wel een uitstekend Grieks restaurant. Daar heerlijk gegeten. De parkeerplaats aan het meer heeft maar 1 vlakke plaats. de anderen zullen met wiggen horizontaal moeten stellen. Je staat op asfalt.