@BasRietkerk
- 2024
Een mooie parkeerplek aan de weg naar Fossmork. Je komt hier vanaf de brug over het Lysefjord de eerste afslag rechts richting Fossmork te nemen. Je rijdt langs huisjes en het Fjord. De plek ligt voor de visfarm. Het is een ruime camperplek met een strandje aan de overkant van de weg. Met een kleinere camper of een 4x4 kan je ook iets hoger gaan staan. Er loopt een onverhard pad naar twee andere plekken.
Een plek met 5 sterren en 's nachts nog veel meer. De camperplek ligt.aan een haventje met allen voorzieningen in een gebouwtje naast de campers. Er is een grote verblijfsruimte met hout en een openhaard. 5 minuten wandelen naar de buurtsuper die verrassend veel heeft het is hier overdag en 's avonds heel stil! je kan een leuke wandeling maken vanaf de camperplek iets teruglopen, rechtsaf en achter het hotel de bult op boven prachtig uitzicht
Dankjewel lieve mensen voor deze mooie plek! We zijn hartelijk ontvangen. Na aankomst hebben we lekker staan kletsen met de eigenaar en zijn vrouw. Lieve mensen die met veel plezier ons een mooie plek gunnen. De zon schijnt tot half negen in onze bus. Er is een toiletblok met douche. Alles zeer schoon! En natuurlijk de kippetjes en de zitjes op het erf. Dankjewel!
De camperplek is een museum haventje waar iedereen welkom is. Er is een kerel bezig met een mast af te schaven. Er ligt iemand op het dek van een schip te slapen. Douchen of wassen is 10 minuutjes lopen bij de jachthaven. voor 2 euro munten heb je 6 minuten warm water. er staat een stroom zuil met 6 aansluitingen. op 300 meter zit, aan de doorgaande weg, een bakkerij. Kosten? Een vrijwillige bijdrage. Wat een schatten van mensen zijn dit!
Heerlijk, een camping die het hele jaar open is. Goed sanitair en een plekje zoek je zelf uit. Er zijn verse eieren en de broodjes worden vers gebakken. Valkbij een prima pizzeria en beneden in het dorp een goede bakker/buurtwinkel. Deze camping is ons prima bevallen vanwege de mooie ligging, de relaxte manier van omgaan met elkaar en het goede sanitair. Aanrader!
pssst, wat een rustige plek is dit. we hebben drie nachten bij de Kozak gestaan. Prima voorzieningen voor douche, toilet en afval. 's avonds de zon als een bal zien ondergaan. het enige geluid dat je hoort is af en toe een schip en de ganzen.