@BasTilly
- 1990
prima kleinschalige camperplaats. vriendelijke eigenaar met tas vol info over de omgeving 🥰 mooie fietsroutes gemaakt o.a. via Kinderdijk.
Sitecode: 20675
redelijk mooie cp maar de prijs is wat hoog per nacht. geen havenmeester gezien en je kijkt inderdaad op auto’s van booteigenaren. en plaatsnummer 4 ontbreekt gewoon…..
Wat een top plek ❤️ alles is er inclusief een binnenzwembad en alles super schoon! Een parel in de polder 🥰 wij komen zeker terug!
plaatsen inclusief stroom, water en douche maar helaas geen internet. prijs inclusief 2 personen nu € 21
mooie grote plaatsen met alle voorzieningen 👍 prachtig uitzicht naar de zee 🥰 losplaats met alles aanwezig wat wil je nog meer? De eigenaar komt s’avonds langs om geld op te halen.
Super mooie plaatsen, goed verzorgd, prima douche/wc voorzieningen, schoon en erg vriendelijk personeel. En niet te vergeten heerlijke chocomelk en ijs ❤️ wij komen zeker terug!
Rustig, schoon, goed verzorgd en alles tip top in orde en dat voor € 15 ! gaan snel de omgeving verkennen op de fiets 😍 wat een *****sterren camperplaats 👍
Een super plaats ❤️ rustig en goed verzorgd. Aardige en behulpzame eigenaar zeer gastvrij. Komen zeker nog eens terug 👍
mooie ruime camperplaats meer heb je niet nodig
Landelijk gelegen op 4 km van de afslag op de A58. Rustige plaats bij particulier 9 kilometer van Goes, 4 kilometer van het Veerse Meer. Winkels in Heinkenszand op 4 km of Goes en Middelburg. Prima plaats om per fiets de omgeving te ontdekken. Aardige behulpzame beheerder 👍
Was superleuk ❤️ waren hier met onze kleindochter die genoten heeft van de koeien kalfjes en alle andere dieren. Heerlijk rustig plekje en mooie fietspaden en routes. Dichtbij Molenwaard echt een aanrader. Zeer vriendelijke mensen die de tijd namen om uit te leggen hoe het bedrijf werkt 😀 leuke documentatie met info bij aankomst
Nette onderhouden camperplaats. Prachtig uitzicht op de Donau en het haventje. Leuk dorpje op loopafstand. € 15 is incl stroom en keurig schone toiletten en douche's. Douchen kost 1 euro
Mooie rustig gelegen plaats. Super aardige mensen! Kregen info om naar Nimes te gaan (camper te parkeren en met het openbaar vervoer de stad in te gaan) en een code om 's nachts weer binnen te kunnen komen na een concert in Nimes. Geen broodjes service maar heerlijk vertoeven onder de bomen (met krekels)