@BasiK
Lid van Campercontact sinds 2020
Echt prima. Prima en veilige plek. Ff pinnen en je krijgt een sticker voor achter je ruit. Code voor de wc's, douches en de wifi. Er staan picknick tafels en je staat aan een haven. Prachtig uitzicht over de brug.
Er prachtige camping op een prachtige plek. Wat een uitzicht! We zijn vriendelijk ontvangen. Prijs is netjes. Ongeveer 350 SEK. Het sanitair was prima. Ik zelf vind het vervelend dat er apart betaald moet worden wanneer je wilt gaan scheren met warm water. Het meer is schoon en prachtig. Iets verder ligt een idyllisch haventje, met een paasbrood uitzicht. De camping is heel rustig.
De camping is prima. Deze is wel erg prijzig. Ruim 50 euro voor 1 nacht. Maar oké, na de verhalen over inbraken, betaal ik graag iets meer. De camping is erg netjes. Het sanitair iets minder. Er is bewaking! Je kan de stad prima bezoeken met de tram. Ff de app downloaden en 24 uurs kaartjes bestellen. Zone A Supermarkt is op loopafstand.
Vriendelijk personeel dat Duits spreekt. Camping is netjes en schoon. Sanitair is schoon en werkt goed. Wij hadden de pech 2 dagen veel regen te hebben. Dus niet kunnen zwemmen ed. Verder alles prima.
Dit is niet een camping die wij normaal zouden bezoeken. Ongeveer 1000 plekken. De camping waar vol. Ze hadden alleen nog plekken zonder elektra. Dikke prima. Dit blijken dus de meest rustige plekken te zijn van de camping. Met een privé strand. Wifi lijkt het te doen. Maar met duizend mensen op je netwerk, is deze gewoon slecht. Maar we hebben hier 2 heerlijke dagen gehad en ons de ogen uitgekeken hoe iedereen hier tevreden is met zijn plek.
Camping mooi en netjes. Goed geprijst. Sanitair is schoon. Het strand is erg vies. Veel stinkende algen, we zouden 2 nachten blijven. Hebben geld terug gevraagd voor de 2de nacht.
Wat een heerlijke plek om te zijn. Voldoende ruimte. Schoon sanitair, een heel mooi schoon meer, veel rust. Binnen voldoende plek bij slecht weer voor de kinderen. Honden zijn welkom en gratis. De Nederlandse beheerders zijn erg vriendelijk. We zijn er 2 nachten geweest. Het was heerlijk.
Nette plekken, niet al te groot. Plekken zijn allemaal scheef. 1 sanitair. Kan best een eind lopen zijn. Strandjes zijn klein, water erg ondiep. Wifi deed het niet. Wel een nette en rustige camping. Ook schoon. Douches gratis. Prijs camping niet abnormaal. Sfeer is goed. Locatie is prachtig.
Nette camping maar kleine plaatsen. Sanitair is goed. Supermarkt dichtbij. Zwembad is met slecht weer dicht. Laten we daar nu net voor gekomen zijn. Erg jammer. Dichtbij Auswitz.
Prima camping. Mensen van de receptie zijn hulpvaardig en spreken goed Engels. Oud sanitair, wel schoon. Taxi naar oud centrum was 5 euro, je kan ook met de bus. Mensen van de receptie hadden deze taxi geregeld. Broodjes koop je bij de supermarkt op 500m afstand. Achter de camping ligt een mooi aangelegd park met restaurant. Zeker de moeite waard om vanaf deze camping het mooie Krakau te bezoeken.
Wat een cadeautje. Een oase van rust. Zelden zo'n nette, rustige en schone camping gezien. Ze spreken goed Engels, en zijn erg behulpzaam. Er zit een restaurant en café bij, allemaal heel klein en gezellig. Je kan er je ovkaartjes kopen. Met bus 146 met een half uur in de stad. Broodjes moet je kopen op 10 min loopafstand. De prijs is vrij hoog, maar acceptabel. Echte aanrader!
Prachtige locatie. Vrije plekken. Wij stonden met prachtig uitzicht aan het meer. Je kan er gratis gebruik maken van bootjes. Het water is zeer geschikt om te zwemmen. Het sanitair is schoon, maar je van het. Zorg wel voor voldoende voorraad. De buurtsuper zit om 3km afstand, maar heeft niet alles. De grote supermarkten zitten op zeker 9km afstand. Wij betalen met camper en 4 pers + hond. €23, 50
Achterin zijn de plaatsen rustig en heb je geen last van de weg. De plaatsen zijn ruim en afgebakend. Het sanitair is erg verouderd en niet altijd schoon. Je zit dicht bij de zee, maar moet 5 minuten omlopen om op het strand te komen. Het plaatsje Rewal is leuk. Wij vonden 45 euro voor 1 nacht, stevig aan de prijs
Nee verwacht geen rustige camping, wanneer je aan komt rijden, maar schijn bedriegt. De camping is erg netjes aangelegd en onderhouden. Het sanitair is nieuw. Het strand op 2 minuten loopafstand. Iedereen heeft een afgebakende plek, maar het staat wel vol. Ondanks dat is er rust. Wij ervaarden dat iedereen erg stil was. Broodjes koop je net buiten de camping. Wij vonden 60 euro voor 1 nacht duur.
Nette camping, vriendelijke mensen. Overzichtelijk en schoon. Erg dicht bij het strand. Meerdere soorten stranden. Gewoon, naturist en voor honden. Wij vonden de camping wel prijzig. 50 per nacht. Camper, 2 kinderen en een hond.