@Basko107
- 2021
- Carthago Chic c-line Andere
- 2017
- Integraal
voor doorreis helemaal prima, 5 € voor parkeerplaats, 10 € met elektriciteit, rustig, afgelegen, overdag veel autoverkeer omdat het een parkeerplaats bij het zwembad is, geen mogelijkheid voor afval, grijs water en toiletafvoer
mooie plaats, € 8 voor 24 uur, schoon, rustig, elektriciteit € 0,50 kw/h, 3 x plaatsen voor >8 m en 7 x voor <8 m. Douche en toilet naast de deur, dorpscentrum langs de rivier
mooie parkeerplaats, helaas erg glooiend met hefsysteem maar geen probleem. In de herfst of lente wanneer het erg nat is, is het echter twijfelachtig. 5 € voor de nacht & 5 € elektriciteit vast tarief helemaal ok.
geweldige camping, zeer vriendelijk personeel die je zullen verwelkomen, je wordt naar je plaats begeleid. schoon en mooi sanitair. Alles heel vriendelijk uitgelegd. Hond is geen probleem, er is voldoende beweging. we zijn hier al 2 dagen, altijd blij?
Geweldige plek voor een paar dagen, een paar meter van de oude stad en winkels. Helaas is het pekelbad wegens Corona gesloten. Zeer vriendelijk personeel bij de receptie en in de toeristische informatie. Elektriciteit € 0,50/Kw/h, grijs water en toilet gratis. Klein minpuntje: geen mogelijkheid tot omruilen van gasflessen