@BasvanRiel
- 2003
- Integraal
Mei 2026
gesloten en te koop.
de camping is er niet meer. maar het parkeerterrein is een fantastische lokatie om te wandelen, zwemmen en te fietsen. wij zijn daar per ongeluk terechtgekomen en hebben er een rustige nacht gehad.
April 2026
mooie rustige parkeerplaats. wij weten niet of het ook druk is als de abdij open is. in het stadje is een restaurant, dat lunch verzorgd op donderdag tot en met zondag.
5 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

Zo moet een camperplaats zijn. Denk aan de vrijwillige bijdrage. Wij kijken dan wat vergelijkbare plaatsen kosten en geven dat bedrag.
Een mooie tussen de wijngaarden. midden in het Anjou gebied. Aardige ontvangst en wijnproeverij. Een echte deelnemer van France Pension. Minder een camping. Veel plekken met schaduw En dat dichtbij een mooie stadje en kasteel.
Mooi uitzicht over het Haringvliet. een gezellige vereniginsghaven. Niet te groot en gerund door de leden. Gezellige borrel op de zondag om 16:30 uur. komen hier zeker terug. om weer uit te kijken en te fietsen op Tiengemeten.
2023
mijn advies is om met de camper Kittila te vermijden. mogelijke parkeerplaatsen zijn verboden. camping is aftands.
geen drukte. maar 2 caravans en 2 campers. warm. dus de rivier was een goede aanvulling op de plek.
een hele mooie plek. fantastisch zicht op het fjord. mooie middernachtzon. even doorrijden na het bord en je staat in de wildernis. hou je daar niet van parkeer dan naast de picknicktafel op het vlakke gravel gedeelte. langs een zeer rustige weg.