@Battlecat
- 1980
Prachtige, goed onderhouden camping. Zeer vriendelijk personeel. We verbleven er één nacht. We betaalden in totaal € 49 voor 2 volwassenen, 3 kinderen, een hond, een camper en elektriciteit. We kwamen spontaan aan en hoefden niet vooraf te reserveren.
Leuke plek met aardig personeel. Winkels op loopafstand maar erg duur. het is aan te raden om van tevoren wat basisinkopen te doen en alleen voor de kleine dingen naar de supermarkt te gaan. Plaats ligt direct aan zee. op de eerste rij is het echter grotendeels bezet door vaste kampeerders. anders heeft de plaats niets bijzonders te bieden. Het publiek is echter zeer aangenaam.
Geweldig plek. iets heel anders. gewoon een privé weideperceel zonder infrastructuur. daarvoor gratis. We hebben heerlijk gegeten in het aangrenzende restaurant. zeer aardige eigenaar. we komen graag nog een keer bij je langs.
Een heel mooie en verzorgde plek. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. het plein zelf biedt talloze mogelijkheden voor jong en oud, voor alleenstaanden en gezinnen. we komen altijd graag terug.
Super leuke camping. We waren hier op oudejaarsavond. Zeer vriendelijk personeel. Het enige nadeel. De sanitaire voorzieningen waren koud voor de winter. De gehandicapte toegankelijke douche was warm voor iedereen. We vonden ze niet zo levendig. We komen zeker nog een keer terug.
Ja voor de doorreis naar de snelle overnachting OK. geweldig sanitair. Maar u hoeft uw vakantie hier niet door te brengen.
Zeer mooie camping voor het hele gezin. Geweldig aanbod voor kinderen.