@BaukeKalverda
- 2018
- Ducato Dethleffs Trend
wij zijn verder getrokken want honden zijn absoluut niet toegestaan.
keurige camping, mooi aangelegd. bij dit weer de enige camping tot nu toe met verwarmd toiletgebouw. goeie hete douche. Op de camping zijn geen honden toegestaan!!!
Mooie kleine camping met 11 ruime vlakke plaatsen. de scheidende bosjes zijn al aardig volgroeid. Er is een leuk geheel omsloten minibosje om je hond los uit te kunnen laten. Rustig ondanks gelegen aan de A40. sanitair is goed en verzorgd met vazen verse bloemen. We betaalden £28 inclusief 3£ voor de elektra. Aardige behulpzame eigenaar.
mooi campinkje met 4 plaatsen met en 4 plaatsen zonder elektra. prima sanitair. mooie grasmat. vriendelijke ontvangst. op fiets-en wandelafstand van natuurgebieden, de 3 wegsluis , Ossenzijl en Kalenberg
Voor een plek zonder stroom betaalden we €45. Te weinig sanitaire voorzieningen voor een volle camping. wachtrij bij afwas, koud water bij afwas. Douches te klein. plek op zich mooi.
dit is een gewoon parkeerterrein en geen camperplek. ik zou er niet gaan staan ivm het huidige overheidsbeleid.
het sanitair is aangepakt, sommige dingen zijn daardoor beter maar soms wat goedkope oplossingen gebruikt. zoals de verf vd wandtegels die loslaat. wel schoon alles. zwembad open met een prachtig nieuw sanitair blok. winkel nog niet open. Leuke informele plattegrond. fietsen naar het oude Mytras kan met een elektrische fiets of als zeer geoefende bergfietser.

honden zijn niet toegestaan dus moesten we een andere plek zoeken

Mooi ruim opgezette camping met diverse soorten huisjes en trekkershutten camping is nog in ontwikkeling. Omringd door een mooie 18 holes golfbaan. met korting voor de campinggasten.

afgelopen week op deze CP gestaan. mooie plaatsen en alles is goed en oké geregeld op deze CP. Prachtige omgeving om te fietsen en wandelen.
Een prima CP met mooi uitzicht. Weinig ruimte tussen campers maar verder is alles aanwezig. Goeie restaurantjes op loopafstand. Met de trein naar Pinhao is een leuke trip met mooie uitzichten.
Eens met. vorige reviews een prima camping, niet duur en met een voortreffelijk restaurant. op de fiets naar Salamanca is prima te doen. Met de bus kan ook.
prima camping, goede ontvangst. prima plek. sanitair schoon, wordt meerdere malen per dag schoongemaakt. De seizoenscaravans die nog in winterslaap zijn geven altijd een Wat rommelige aanblik. strand en busnr 15 voor de deur
is op naastgelegen weiland nu een terrein van Camping Car Park. 38 plaatsen met elektriciteit, bereikbaar via betaalautomaat en slagboom waarbij er eerst een kaart gekocht moet worden (via dezelfde automaat) à€5 die te gebruiken is om geld op te waarderen waarmee entree en gebruik van Sanizuil betaald kunnen worden. De kaart is op al hun terreinen te gebruiken. Ziet er netjes uit
Mooie familiecamping met voornamelijk jonge gezinnen. Er is een goede sfeer. Wij zijn duidelijk de oudsten met onze 70 jaar en we blijven het kortst met onze camper. Kortom niet echt een campercamping.
Prima plek op mooie grasmat. Sanitair bestaande uit 2 douche/toiletunits 24 uur bereikbaar. Alles goed verzorgd. 3.5 km naar de binnenstad, heel goed te doen op de fiets maar ook met de bus die dichtbij stopt. zeker €20 euro waard voor alle aanwezige voorzieningen en het mooie terrein.
Sitecode: 19256
mooie camping, ruime plekken en alles erop en eraan. Wel prijzig,we betaalden 39,50 per nacht voor 1 camper en 2 personen voor een comfortplek, een standaardplek was €37,00. Daarnaast moesten we €5,50 per nacht voor de hond betalen. Prijs in de tekst klopt dus niet.
prima kleinschalige camperplaats in the middle if nowhere.
deze eigenaar wil geen passanten ontvangen. camping was vrijwel leeg om 18.00 maarvolgens haar was alles gereserveerd.
plaatsen prima. sanitair beneden de maat. weinig en oud/vies. in plaats van €23,50 moesten we €30 betalen. dat is de camping zeker niet waard.
prachtige rustige locatie met wijds uitzicht en prima sanitair. Gastvrije ontvangst.
Camping met goede voorzieningen maar prop- en propvol met zeer Kleine plekken. Dan is €31 per na ht echt teveel

Sitecode: 19927
Prima terrein, mooi sanitair, mooie rustige omgeving. Voor familiebijeenkomst 4 plaatsen bij elkaar gereserveerd en bevestigd gekregen. Bij aankomst bleek toch één van de plekken vergeven te zijn aan een ander. Slechte zaak.
Sitecode: 20479
Prima camping, alles klopt wat gezegd is. We betaalden €25 euro met Acsi €20 basis, €2 voor all inclusive???? En €3 voor een lakeviewsite.
Beetje groezelig aandoende camping. Dat komt vooral de oude caravans van seizoensgasten die er in het voorjaar nog niet zijn. Sanitair oud maar schoon..Een heerlijke pizza gegeten in het eveneens gedateerde restaurant. Aardige beheerder. Prima doortrekcamping
Op zich prima camping met alle voorzieningen ook sanitair. Maar 18-5 nog niet goed in werking. Koude douche. Verder mooi aan get meer en een heerlijk restaurant naast de camping
Sitecode: 20129
Deze camping is open 16-5 maar niet in bedrijf gebracht. Geen douches beschikbaar(sowieso alleen koude) Alleen elektriciteit. Voor het voorseizoen geen aanrader. Idd rommelig geheel
Prachtige plekken, goede voorzieningen. Beetje lastig is dat je een sleutel moet halen (1 euro) voor de douche. Maar ging prima. Free-shuttle op vaste tijden 4 keer per dag voor brengen en halen.
Sitecode: 20375
Prima plek, mooi rustig. Geen sanitaire voorzieningen. Idd met de fiets naar Lecce. Poort uit direct naar rechts en alsmaar rechtdoor blijven fietsen.
Een nogal basic kamp direct aan zee. De plaatsen zijn groot genoeg voor Italiaanse begrippen. Het sanitair is matig. Toiletten oké alhoewel niet echt schoon maar slechts 1 warme douche beschikbaar. Het blokje douches is later bijgebouwd en nogal armoedig. Aardige uitbaters die je met alles willen helpen. Huurauto via hen geregeld om de Amalfikust te doen. Golfbaan op 500 mtr.
Een 8 voor een gratis plek zonder voorzieningen. Nette parkeergelegenheid aan de rand vh stadje. Parkeerterrein is schoon en heeft mooi uitzicht.
Prima camping, voldoende sanitair, schoon, netjes. Met de bus naar Taormina
In principe een mooi maar somber terrein. Echter zo ontzettend verwaarloosd en armoedig dat ik vind dat hij niet in de NKC selectie opgenomen zou moeten worden. We betaalden €25,00.
Een prachtige kleinschalige camping met een jonge enthousiaste eigenaar. Sanitair is nieuw, mooi afgewerkt. Plaatsen zijn mooi en groot.
Prima locatie, mooie omgeving. Idd dineren is €25,00 voor 4 gangen inclusief een fles wijn. Dan is de overnachting gratis. Maar op campergebied alleen een toilet aanwezig. Douche opgedoekt.
Keurige Italiaanse camping, dus dicht op elkaar maar prima sanitair alhoewel het muntensysteem voor de douches wel wat achterhaald is maar dat zie je vaker in Italië
Een beetje vervallen camping zonder uitstraling. Sanitair armoedig en een beetje smoezelig. Wel prima uitvalsbasis om met de fiets naar het archeologisch park Selinunte te gaan.
Sitecode: 20252
In april hier geweest. Een aantal zaken vallen op: plaatsen zijn groot. Weinig warme douches met een systeem dat ook nog eens ingewikkeld is. Aardige mensen zoals bv in het winkeltje. Verder een hele mooie omgeving.
Mooie en goede camping met prima sanitair, die alles heeft.. daarnaast vriendelijke benadering. Mooie plekken mrt zeezicht. Wij waren hier in april.
Ik begrijp de andere beoordelingen niet goed. Inderdaad een mooi plekje maar het sanitair vind ik beneden pijl. Geen afgesloten doucheruimte en eerst moet er een knop omgezet worden, dan moet er 10 min. Gewacht worden voor er voor de douche warm water beschikbaar is. €20 per nacht in het voorseizoen vind ik dan te duur. Palermo is via de trein goed bereikbaar. 2.7 km lopen naar de trein.
Prima camping. We werden via de route niet onder een spoorviaduct doorgestuurd. Schoon en net sanitair
Prima camping, mooi groen. Prima verwarmd en schoon sanitair