@BaukeKalverda
- 2018
- Ducato Dethleffs Trend
September 2026
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Prima camping, rustig ondanks dat het vol bezet was. Sanitair in orde, niet heel geweldig maar schoon en een lekkere hete douche. Ligt vlak langs een mooi fietspad naar Sainte Marie aux Mines
Juli 2026
wij zijn verder getrokken want honden zijn absoluut niet toegestaan.
Juni 2026
keurige camping, mooi aangelegd. bij dit weer de enige camping tot nu toe met verwarmd toiletgebouw. goeie hete douche. Op de camping zijn geen honden toegestaan!!!
Mei 2026
Mooie kleine camping met 11 ruime vlakke plaatsen. de scheidende bosjes zijn al aardig volgroeid. Er is een leuk geheel omsloten minibosje om je hond los uit te kunnen laten. Rustig ondanks gelegen aan de A40. sanitair is goed en verzorgd met vazen verse bloemen. We betaalden £28 inclusief 3£ voor de elektra. Aardige behulpzame eigenaar.
mooi campinkje met 4 plaatsen met en 4 plaatsen zonder elektra. prima sanitair. mooie grasmat. vriendelijke ontvangst. op fiets-en wandelafstand van natuurgebieden, de 3 wegsluis , Ossenzijl en Kalenberg
Voor een plek zonder stroom betaalden we €45. Te weinig sanitaire voorzieningen voor een volle camping. wachtrij bij afwas, koud water bij afwas. Douches te klein. plek op zich mooi.
dit is een gewoon parkeerterrein en geen camperplek. ik zou er niet gaan staan ivm het huidige overheidsbeleid.
het sanitair is aangepakt, sommige dingen zijn daardoor beter maar soms wat goedkope oplossingen gebruikt. zoals de verf vd wandtegels die loslaat. wel schoon alles. zwembad open met een prachtig nieuw sanitair blok. winkel nog niet open. Leuke informele plattegrond. fietsen naar het oude Mytras kan met een elektrische fiets of als zeer geoefende bergfietser.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

honden zijn niet toegestaan dus moesten we een andere plek zoeken